reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Powiedzcie mi czy opiekunki w przedszkolu mowia Wam np.ze dziecko plakalo bo...Lub ze stalo sie to i tamto?Mam na mysli te zle sprawy(bo dobre to oczywiste ze powiedza;-))

Julia-opiekunka Noemi zawsze zdaje mi relacje i opowiada wszystko...np.dzis mi powiedziala ze Noemi sie rozplakala i to mocno gdy bawili sie balonami i wtedy ona przebila jednego..No i mloda sie rozplakala...bo strasznie sie wystraszyla(ogolnie nigdy sie nie bala w takich sytuacjach z balonem)Powiedziala ze to byla jej wina itd.innym razem opowiedziala ze tez plakala jak Alexander najechal jej na reke...albo ze ja wysadzila i osikala se body:-D Noemi nie potrafi jeszcze naskarzyc ale ciesze sie ze jest tak szczera i wszystko mi opowiada...Najczesciej przyzna takze ze to np.byla jej wina bo cos tam cos tam...

Ostatnia edycja:
to super Pati - u nas tez sa mam nadzieje szczerze- zdawane relacje- ale poki co nie mówiła nic, ze małą płakała..ale ona zostawała dopiero po 1-2...w poniedziałek zobaczymy co bedzie...ja pierwszy dzien do szkoły..a mała sama do złobka...mam stresa:baffled:..ale i baardzo sie ciesze:-)
moja sasiadka bedzie ze mna chodziła..ale pod koniec tyg wraca...byłoby mi raźniej:-D..no i Klaudii z Rafałkiem:-D...

Fajnie macie z tymi przedszkolami.
Pati jak widze te twoje zdjecia i opisy to musze przyznac, ze super miejsce dla malucha. Noemi chodzi tam 5 razy w tygodniu?

Ja zapisalam swojego do francuskojezycznej grupy zabaw- 3 godzinki w czwartek rano - dobre i to. Najlepsze jest to ze zostawilam go od razu samego na 3 godziny a w poludnie nie chcial ze mna wracac do domu ha ha..... moje dziecko wyraznie lubi rozrywki:-)

powaznie? Ale dlacego,nie podobalo sie mikusiowi? Nie jest ci szkoda KAsia?

Ja jestem bardzo zadowolona narazie...dzis mloda byla od 08:30 do 12:40...Zadowolona na maxa...Do domu nie moglam ja wyciagnac:-DNo i widze postepy...Przestala na kota mowic miauu,miauu,na psa hau hau itd..zaczela to nazywac jak trzeba w jezyku niemieckim :) Dzis byli w parku na spacerku,zbierali liscie i kasztany...:-)

reklama
Do góry