• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Fredka - bez sensu :( odwołuj się, dowiaduj co możesz zrobić - może w przedszkolu coś ci podpowiedzą? nie wiem jak u was ale u nas są przedszkola gdzie jest niewiele chętnych a sa taki gdzie dużo za dużo - może i u was sie cos znajdzie?

Fredka, na razie musisz cierpliwie poczekać do piątku - do 24 kwietnia rodzice muszą potwierdzić chęć przyjęcia dziecka tam, gdzie się dostało. Częściowo na pewno odpadną, tak twierdzi "nasza" kierowniczka. Już teraz napisz odwołanie i złóż tam, gdzie mieliście przedszkole pierwszego wyboru. Poza tym 8.05. na stronie Biuro Edukacji m. st. Warszawy będziesz miała wykaz wolnych miejsc w przedszkolach - może się okazać, że gdzieś blisko coś się znajdzie. I NIE MARTW SIĘ, CIOTKA! Coś na pewno się uda!!!
A może coś bardziej w Śródmieściu? Tam jest mniej dzieci.

...
PS. No to ja po cichutku, żeby nie denerwować Fredki.... MATEUSZ JUŻ JEST PRZEDSZKOLAKIEM :-):-):-):-) Dostaliśmy się! O 13.04. wlazłam na stronkę i się dowiedziałam, że "dziecko zostało zakwalifikowane" :-):-):-) A potem jeszcze poszłam obejrzeć listy na drzwiach przedszkola.... Jest, jest, jest :-):-):-) 17. z 44 dzieci. Tralalalala :-):-):-)

Mateuszku witaj w klubie przedszkolaków, mam nadzieje, że Oti tez niebawem do niego dołaczy;-)

Fredka trzymam kciuki aby jednak udało się, nie tylko dostanie, ale żeby Ola tez potem dobrze zaaklimatyzowała się bo łatwo nie mieliście wcześniej

reklama
Sylwuś, no fakt cena powala, ale u nas sa takie ceny za prywatne przedszkola, a Oliwka musiała isc troszke wcześniej. Z kolei teraz jest nam szkoda jej zabierać z tego przedszkola bo widzimy jaka to "inestycja" !!! Kurcze sama w starych spodniach bede chodziła jak bedzie trzeba a Oliwka chyba jednak do szkoły tez pójdzie prywatnej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry