• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Gratulacje dla Izy i Klaudi !!!!!

Ja zaczynam się powoli zastanawiać, czy sobie w tym roku nie odpuścić przedszkola. Będę w domu pewnie gdzieś do marca, więc nią się zajmę. Cały czas trochę się boję Oli reakcji na nowe wrażenia spowodowane narodzinami maluszka i pójściem do przedszkola. To są takie moje wolne przemyślenia. Czas pokarze...

gratulacje - macie fajnie :) my jeszcze nie wiemy,,,

Fredka - ale nie rezygnuj z góry , zrezygnować możesz zawsze jak coś będzie nie tak, a nuż Oli się spodoba i się zaaklimatyzuje - Tobie będzie wtedy znacznie łatwiej coś w domu i przy maluchu zrobić niż z dwójką naraz a i zawsze możesz ją dawać na krócej, szybciej zabierać jak bedziesz chciała więcej czasu z nią spędzać!

reklama
Sandra też już przedszkolaczek .......co prawda nie dostała się do tego gdzie mamy 30 metrów od domu i nie wiem dlaczego :baffled: ale dostała się do przedszkola przy mojej pracy co też mi odpowiada bo to w sumie i tak ja będę ją odbierać
A w sumie to masakra z tymi przedszkolami, w naszej dzielnicy nie dostało się do żadnego przedszkola 66 trzylatków :szok:
Jak tłumaczyły dyrektorki preferencje były dla 5-6 latków i tak u nas w grupie 5 -6 a nawet 4 latków jest ponad 25 osób a w trzylatkach tylko 16:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry