Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i to kurcze się stało na moje własne życzenie ...ponieważ u nas na osiedlu jest sześć przedszkoli i mnóstwo dzieci złożyłam papiery do przedszkola koło mnie już w połowie marca ale potem za namową koleżanek zaniosłam też zgłoszenia do 4 innych przedszkoli bo co by było gdyby się nie dostała ..
..no i okazało się że w tym najbliżej nas komisja była na końcu
(były dwa dni na komisje ) a Sandra już wcześniej dostała się do innego przedszkola 

bo..... jak się nie dostała do przedszkola koło nas to wisiała lista do którego przedszkola się dostała i po pytaniu co to za przedszkole bo był tylko nr pani powiedziała że to przedszkole koło tesco więc zadzwoniłam tam i dowiedziałam się że jest spotkanie integracyjne w tym i tym dniu ... i poszłyśmy 

.........nic to .....czeka nas kolejne spotkanie integracyjne w kolejnym przedszkolu
tym razem właściwym bo od razu tam pojechałam sprawdzić czy Sandra jest na liście 

na innym watku znajdziecie...Dziecinnie proste-chyba