• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Gratulacje dla przedszkolakow :-)

Ja wlasnie powoli szykuje sie do urodzin Noemi w przedszkolu...Niestety ja musze byc na kursie wiec zostanie Adam..Nie trzeba duzoi przygotowywac...Ciasto ,jakies owoce,kanapeczki-co kto chce...Ja robie sernik na zimno z triuskawkami-taki kolorowy i szaszlyki z owocow i slodyczy...

Ja już pisałam kiedyś że Sandra nie dostała się do tego przedszkola co mamy 30 m od domu :wściekła/y: i to kurcze się stało na moje własne życzenie ...ponieważ u nas na osiedlu jest sześć przedszkoli i mnóstwo dzieci złożyłam papiery do przedszkola koło mnie już w połowie marca ale potem za namową koleżanek zaniosłam też zgłoszenia do 4 innych przedszkoli bo co by było gdyby się nie dostała ..:confused2:..no i okazało się że w tym najbliżej nas komisja była na końcu :eek:(były dwa dni na komisje ) a Sandra już wcześniej dostała się do innego przedszkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To nie koniec naszego pecha :-D
Byłam z nią na spotkaniu integracyjnym w przedszkolu do którego nie będzie chodzić:wściekła/y: bo..... jak się nie dostała do przedszkola koło nas to wisiała lista do którego przedszkola się dostała i po pytaniu co to za przedszkole bo był tylko nr pani powiedziała że to przedszkole koło tesco więc zadzwoniłam tam i dowiedziałam się że jest spotkanie integracyjne w tym i tym dniu ... i poszłyśmy
Sandra super się bawiła było przedstawienie poczęstunek z ciasteczkami potem wspólna zabawa a jak wychodziłyśmy to coś mnie tchnęło zaglądam na liste ...... a tu Sandry nie ma :szok::szok::szok:
po rozmowie z dyrektorką dowiedziałam się że pomylono numerek i Sandra dostała się do innego przedszkola:wściekła/y: .........nic to .....czeka nas kolejne spotkanie integracyjne w kolejnym przedszkolu :-D tym razem właściwym bo od razu tam pojechałam sprawdzić czy Sandra jest na liście :eek::crazy:
Na szcęście do każdego z tych przedszkoli mamy 5-10 minut drogi ale to co jest 30 metrów od domu kusi..... tym bardziej że jest najfajniesze no i mam do niego sentyment :-(.... bo chodził do niego Łukasz:-(

reklama
Kakaw, ale numery z tymi przedszkolami. A nie da sie jakoś zmienic miejsc? Może jakiejś mamusi spasuje się zamienić (nie wiem czy tak można...)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry