reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunki

Jezus Maria, co za koszmar!!!!!!!!!!!!! czemu mnie nie ostrzegl=yscie??? Ciarki od razu mnie przeszly i lzy do oczy naplynely.. o boze co za suka!!!! biedne bezbronne malenstwo...boze chyba przez to bede miec koszmary.... ale sie zdenerwowałam....

reklama
dzięki za info ja nie oglądałam i nie będę.... :mad:
a co powiecie na taki pomysł??? Moja znajoma pożyczyła dyktafon, który włączał się na dźwięk np. mowy, zostawiła go na regale i po powrocie sobie kasetkę z pierwszego dnia dzieci z nianią przesłuchała....hmmm.... zmyślne ;)
oj współczuję wam dokonywać wyboru... ja czasem jak mam z babcią zostawić to dzwonię co chwila na kontrolę :D

No wiem wiem, Aniam, że ostrzegałyście, ale nie myślałam, że to aż takie straszne będzie... No i jka podejrzewałam - nie mogłam zasnąć, bo co chwilę mi się to przypominało i aż się wzdrygałam za każdym razem jak sobie to przypomniałam...

catherinka pisze:
No wiem wiem, Aniam, że ostrzegałyście, ale nie myślałam, że to aż takie straszne będzie... No i jka podejrzewałam - nie mogłam zasnąć, bo co chwilę mi się to przypominało i aż się wzdrygałam za każdym razem jak sobie to przypomniałam...
Ja tez mialam problem z zasnieciem mimo ze obejrzalam pierwszych pare sekund po czym wylaczylam bo nie wytrzymalam.No i dlatego poradzilam zeby ten kto jeszcze nie obejzal zeby tego nie robil.Ach ta ciekawosc... ;)

No właśnie , ta ciekawość, tyle, że nie podejrzewałam, że tam ujrzę coś takiego...

Magdalena, nidgy więcej takich filmików!!!!!! Zrozumiano? ;)

reklama
Koga, nie oglądaj, ale i nie trać zaufania do swojej Pani Eli :) Z Twojego opsiu wynika, że to bardzo ciepła osoba! No i właśnie, jak tam sobie radzi? :)

Do góry