• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunki

reklama
Tego sie nie da ogladac!!!!!!!!!Krew mi do glowy tak weszla ze obejrzalam tylko pare sekund.Potwornosc!Nie potrafie takich rzeczy ogladac,bo mnie tak szokuja i bulwersuja ze sie trzese ze zlosci.Magda,nie pokazuj nam takich filmow,bo bedziemy sie bac zatrudnic nianie.Prosze!!!!!!A ja bede musila za pare miesiecy  :-[  :(  >:(  Koszmar,koszmar

Do dziewczyn ktore jeszcze tego filmiku nie odtworzymy: NIE OGLADAJCIE,JEST OKROPNY!!!!!!!

o matko najgorsze jest to ze dzieciątko calkiem bezbronne nie wiem co sie dzieje a ono tylko jest głodne lub ma mokro
że tez isnieją takie kobiety >:(

ale dziewczyny szukajace opiekunek takie przypadki sie zdarzaja ale rzadko dolaczam do poradz wczesniejszych poobserwujcie nianie ale i tez dziecko po waszym powrocie jak sie zachowuje

reklama
mnie tez przetrzepalo jak to zobaczylam >:(

no niestety trzeba byc swiadomym ze takie osoby sa, ale na pewno nie jest ich duzo!!!
trezba wierzyc ze to tylko anomalie ktore nie wychodza na swiatlo dzienne!! i wszystkie pozostale opiekunki sa ok!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry