reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunki

u mnie też była niania, miała przyjść między 16 a 17, była o 16:30
od razu przywitała się z Agatą, maleńka obdarzyła ją promiennym usmiechem i od razu zaczęła do niej gadać, chyba jej sie spodobała niania

mnie się trochę mniej spodobała ;) ale wiadomo, ja jej nie lubię z nikim zostawiać, nawet sam Papież i MAtka Teresa nie zadowoliliby mnie ;)
ale na poważnie sympatyczna pani, po 50 (albo i więcej), chwaliła się opieką nad innymi dziećmi - akurat znam mamy tych dzieci i wiem, że było ok

trochę tylko nie podoba mi się stwierdzenie "oby tylko nie płakała", ale Krzysiek powiedział, że czepiam się ::)

pani Basia przychodzi na "oswajanie" od 17.08

reklama
osinka pisze:
mnie się trochę mniej spodobała ;) ale wiadomo, ja jej nie lubię z nikim zostawiać, nawet sam Papież i MAtka Teresa nie zadowoliliby mnie ;)
ale na poważnie sympatyczna pani, po 50 (albo i więcej), chwaliła się opieką nad innymi dziećmi - akurat znam mamy tych dzieci i wiem, że było ok

osinko, z MAtką Teresą też bałabym się zostawić... Moja wiara jest zbyt mała ::)

KingaP pisze:
osinka pisze:

osinko, z MAtką Teresą też bałabym się zostawić... Moja wiara jest zbyt mała ::)

: ;)

reklama
asioczek, osinka - gratuluję udanych poszukiwań :)

nasza pani ela wysoko stawia nam poprzeczkę jeśli chodzi o zajmowanie się Maksem - ciągle mu spiewa, skacze wokół niego - nie da się go teraz zbyć byle czym :laugh:

Do góry