reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
brzuszek spory juz widac golym okiem :) ubranka ciazowe zajefajne spodnie i swietne bluzka :) itp. bluzka chociaz zakrywajaca brzus to ladnie sie kaponuje bo wiazana na szyji i dodaje uroku jak to mowi maz BARDZIEJ SEXXI:)

kurcze ale sie rozpisalam :) wiecie co tak sobie mysle ze niedlugo mi sie laba skonczy i znowu na uczelnie.ale mi sie nie chce ale mezulek goni wie co robi hehe:)leniuch zemnie starszny, (byla przyjaciolka) i ja calkowicie stracilysmy kontakt maz uwzaza ze to najleprze co sie moglo stac bo tylko ja przez jej glupie docinki itp siedzialam i po katach plakalam a tak to jest swiety spokoj.Na wakacje juz raczej nigdzie nie wyskoczymy mosi nam wsytarczyc ten tydzien w lipcy z reszta super bylo,ale wziol sie czlowiek rozkrecil a tu wracac trzeba!~!!!!! w kazdym razie zalowac nie ma czego_Oby tak dalej bylo to bedzie cudownie,wwe wtrorek wybieramy sie do kina na KAROL czlowiek kotry zostal papiezem juz drugi raz bo warto obejzec zabieramy moja mamusie :)hmm i to by bylo na tyle z tych grubszych wiesci:)mam nadzieje ze bardzo nie przynudzilam:) jutro mezus znowu do pracy a ja znowu tylko z bobaskiem w brzusiu w domku.

reklama
Do góry