Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam!!we wtorek jak pojdzie wszystko dobrze to pojade na usg do innego szpitala!!oby sie udalo!!
Elzbietka na majorce...i tez mam nadzieje ze jej starania beda owocne!jak i kazdej z was!
Dziękuję Ilinko za info o testach... Nieststy dzisiaj dostałam @ więc nie będzie dzidzi w kwietniu... Może będzie w maju... Jestem dobrej myśli Zaczynamy starania od nowa!
Hej dziewczyny,ale mialm tydzien wrazen,czekalam niecierpliwie do czwartku,moj @ sie spoznial wiec sie troche cieszylam,po dwoch dniach zrobilam test i niestety I kreska wiec rowniez rozpoczynam wszystko od poczatku tak jak ty INES,
Mialam dola w sumie bo mialm nadziej,ze moze akurat.Ale chyba musze przestac o tym w pogole myslec,wkacje by sie przestaly
;D
RUSALKO u mnie super tesknilam za tobaDZIS BYLISmy z mezem na duzych zakupach kupilismy miedzy innymi opiekacz do kanapek i dvd.No i kupe ubran dla nas obojga