Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj dziewczynki mam to samo - nie chciało się wrcać po urlopie do pracy a teraz od października jeszcze studia Dobrze, że to już ostatni roczek. Najlepsze, że do końca września muszę poprawić 1 rodział pracy mgr i dopisać troche do 2 - a nie chce mi się wogóle - robię wszystko byle nie usiąść do tego ;D ;D ;D
No Rybko, witaj w starym wątku
Jeszcze praktycznie drugie tyle i dzidzia będzie już z Tobą. Życzę cie bezproblemowego rozwiązania i zdrowiutkiego maleństwa. Jejku jak ten czas leci. Zaglądaj do nas kochana (Ty mnie jeszcze pamiętasz chyba jako Agnezzz )
Rusalko!!! Ale sie ucieszylam jak to napisalas!!!!!oj tak sie ciesze!!!Oby to byla fasolka!! BO tak jak wczesniej mowilysmy @ popamieta!!! Trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki!! Pamietaj!! ciagle mysle i wierze ze dolaczysz do mam majowych!!!
Witam wszystkie słoneczne sierpniówki. Jak nastroje po weekendzie. U mnie depresja zrobiłam test i wyszła I. Ale czekam jeszcze do @ i mam nadzieję że nie przyjdzie
Mazurek!!Glowa do gory!!! przeciez @ jeszcze niema!!!
a ja zauwazam ze dzien za dniem jest gorzej! zas dzis jakies zabarwienie zobaczylam rozowo pomaranczowe ale wiem ze jest oki i to bylo prawie niewidoczne!
No a mdlosic nie mecza mnie juz tylko rano ale caly dzien