Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilth to fajowo by bylo jak bys mial bliznaki,moncno trzymam kciuki aby fasola/solki zostaly z toba na dobre,az do konco,mysl pozytywnie,a wszystko bedzie dobrze ;D
Ja tez mam dobra wiadomosc bede mial DZIDZI ;D ;D ;D
PZDR
Ja z mężusiem i rodzinką wczoraj trochę po imprezowaliśmy- moja mama wyprawiała urodzinki a my z mężusiem dziśiejszą 6-już rocznice ślubu-było fajnie i wesoło ;D ;D ;D A dziś niestety idę na remanent do pracy i wróce gdzieś po 3 rano do domku -bleeee ale za to mam poniedziałek i wtorek wolne więc troszke odpoczne .
LANA, wszystkiego pieknego z okazji rocznicy ślubu!!! życze wam przede wszytskim duuuzo miłosci na kolejne wspólne lata, zdrowia dla córci i jeszcze pieknek druzyny piłkarskiej ;D
Lana kochnie dużo zdrówka, szczescia, miłości, gromadki dzidziusiów, pieniazków oraz spełnienia marzen..nawet tych najskrytszych z okazji 6 rocznicy ślubu
ano Lilith-ale to i też dobrzebędziesz wiecej wypoczywała i dbala o malenstwo
Co do mnie..wszystko bez zmian..@ nie przyszła..czasami odczuwam dołem ból ..ale coraz rzadszy..brzuszek wzdęty i powiekszone piersi..no..temp 37,4-nie jestem przeziebiona-mam sie świetniedzis mija 30 dc ufff..we wtorek jesli nie przyjdzie@(nie moze!!!!!!!!!!!) testuję
Niedawno z mezem obudziliśmy sie-odsypialiśmy sobotnią imprezę
Cześć dziewuszki - tak dawno i zarazem niedawno tutaj byłam czas tak szybko ucieka dopiero pisałyśmy razem o staraniach i metodach najlepszych na na zajście w ciążę a już niektóre z nas dochodzą do półmetka ciąży. ;D
Jak tam po wakacjach, czy aby dosyć dobrze byłyście wyluzowane - były gąrączki sobotnich nocy Czekam z niecierpliwością na pozytywne wyniki tescików :laugh: :laugh:
Co się dzieje z naszą Moniqą - dawno jej nie widziałam na forum - czyżby dalej na wakacjach ;D
Lilith cieszę się z całego serduszka, że się udało - dbaj o siebie :-*
Lana, Elżbietka - no i oczywiście wszystkie starające głowy i pupy do góry będzie dobrze na milion procent i to już niedługoi bociuś trafi we właściwe miejsca.
Chciałam powiedzieć, że podczas wyjazdu widziałam tyle boćków, że dla wszystkich wystarczy ;D ;D