reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

AneczkaK
Grunt to pozytywne nastawienie - w moim przypadku tak właśnie było - pozytywnie mysleliśmy, odganialiśmy złe myśli i udało się.....Życzę powodzenia

reklama
Witam po bardzo długieeeej przerwie! i serdecznie witam
wszystkie nowe dziewczyny :laugh: :laugh:
LILITH i wszystkie zafasolkowane dziewczyny ogromne gratulacje!
aż nie mogę sie nadziwić że tyle zmian u was zaszło muszę teraz szybko nadrobić zaległości
mam nadzieję że i mnie w końcu uda się zafasolkować ;D ;D ;D
dzisiaj powinna przyjść @ jak narazie jej nie ma tylko jajnik mnie kłuje troszeczkę
jak @ nie przyjdzie do niedzieli wieczora to w poniedziałek testuję!
mam nadzieje zobaczyć II

ja postanowiłam zrobić test 12.10..czyli jesli nie przyjdzie 34dc...po terminie spodziewanej..nie nakrecam sie i wolę teraz inaczej do tego podejsc. Bardzo bym chciała to pewne, ale cóż..co ma być bedzie. Uzbroiłam sie w cierpliwosc:)..chyba:)

ELŻBIETKO! nie uciekam miałam tyle pracy że mój przyszły mężyk dzwonił do mnie ze słowami że
dobrze że ma moje zdjęcie bo zapomniałby jak wyglądam wogóle praktycznie nie było mnie w domu
ale teraz mam nadzieję że znów z wami sobie posiedzę ;D ;D ;D ;D

Co sadzicie na temat szczepienia przeciw grypie przed ciaza?Ja kogo bym sie nie spytala slysze inne opinie.Nigdy sie wczesniej nie szczepilam ale teraz jak planuje fasolke to nie wiem co robic.Grypa w ciazy to nic milego ::) Z drugiej strony jak sie szczepic to pewnie trzeba tez odczekac troche z kielkowaniem.

Ja sie wlasnie dzisiaj zaszczepilam wlasnie ze wzgledu na fasolke, zeby teraz nie wykanczac organizmu chorobami tylko zbierac sile na hodowle fasolek lub groszku :)

Dzieki Basiu! w takim razie chyba odpuszcze te szczepienia bo nie moge sie doczekac dzidzi.Nie wyrobie czekania miesiac ,dwa bez staran. Ja chce JUZ !! :)

reklama
A ja odebralam dzis morfologie...w poniedzialek bilirubina alat itd,wr tokso itd...

No wiec mam zaawansowana anemie..wrecz w tragicznym stanie...juz wiem przynajmniej dlaczego az tak kreci mi sie w glowie i boje sie chodzic ze sie przewroce...
wiem ze mam jesc buraki lub sok z burakow...poradzicie cos jeszcze?bo wiecie ze ja nic niechce jesc...
mam nadzieje ze inne wyniki beda w miare oki...a i czekam na wyniki zelaza bo to tez duzo powie:(

Rusalko trzymam kciuki!!!!:)

Do góry