reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

witajcie,
ale dzisiaj tutaj pustki na forum....
dzisiejszy dzien zlecial szybciutko, glosowanie, obiadek u tesciow i juz wieczor i jutro znowu do pracy i caly tydzien znowu przed nami ::)
mam nadzieje, ze wasza nieobecnosc dzisiejsza spowodowana jest intensywnymi staraniami z mezusiami o fasolke ;)

reklama
A ja mam jutro drugą zmianę - idę na 12.30, tak że się wyśpię :) Siedzę jeszcze i szperam sobie po forum ;) Ale zaraz idę pod prysznic i lulu :) Dobranoc Wszystkim :)

Witajcie!ja przez weekend czulam sie super!i to chyba dlatego ze mezus tak na mnie wplywa:)zobaczymy jutro!jutro dzwonie tez po reszte wynikow boje sie jak diabli...
a tak wogole to dzielnie pije soki z burakow!z marchewki i z jablek!narazie jakos to idzie ale juz wymiotowalam po tym i mam lekka awersje...zobaczymy jak to bedzie pozniej!ale mysle ze dla dzidzi trzeba sie poswiecic!!!

Czesc dziewczyny ....tak czytam i czytam...i sobie mysle ....wszystkie moje wyniki badań sa ok ...wedlug mojego gina ....przeciwciala na rozyczke itd.
przypomnialam sobie wlasnie ze jak bylam dzieckiem i byly szczepienia na odre to ja bylam po przeziebieniu i nie bylam szczepiona ...i pozniej tez nie .....
czy powinnam sie teraz zaszczepic poko nie ma bebika , to samo sie tyczy wzw???

reklama
Do góry