reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Witajcie. No ja tak jak Nemezis z testowaniem odpadam. brzuch od soboty tak mnie bolal i wiedzialal ze to na ta wstretna @, ale miala malutka nadzieje. dzis postanowilam sobie sprawdzić moje wnetrznosci :D i sa spuchniete, ale zauwazylam tez krew wiec tylko czekac az wyplynie cholera jedna

reklama
Kobitki powiedzcie mi co sądzicie o testach owulacyjnych? Testowałyście? Sprawdzają się? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejsze testowania!!! ;D

Słuchajcie dziewczyny! :) Wspominalam juz, ze mam nieregularne okresiki, kupilam sobie testy owulacyjne. Na początku nic nie wskazywały, ale dzisiaj ..... były 2 || kreseczki wiec nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, ze po przytulanku, jak zrobię kolejny test - tym razem ciążowy - Znów będzie podwojnie !!!!!! ::) ;D :D :laugh: ;)

Witam cię Gwiazdeczko i życze owocnego i przyjemnego przytulanka!! noi oczywiści w efekcie II !!

asmodis , nie trac wiary!! w końcu i do ciebie trafi fasolka!! tak jak i do każdej z nas!!

Nemezis , ja testy owu robilam tylko przez 1 cykl, wychodzila mi różowa krecha, ale zawsze jasniejsza od kontrolnej. ale im bliżej połowy cyklu, tym była ciemniejsza. ostatnio, w sobote (15DC), zrobilam sobie z czytsj ciekawości. i niw wiemczy wyszedł. testowa krecha była, a ta druga tez była, ale "schowana" pod taka folią i tylko z bokujak patrzyłam tobyło widac.a jak zdjęłam ta folię to była taka grubaśna czerwona. testy z allegro od Ewy...

Elżbietko ja kupiłam ClearPlan takie jak pisak, okropniście drogie, choć jak się kupuje ze stronki firmy to duża różnica w cenie (apteka 95 zł; stronka 75 zł). Więc nie wiem. W ogóle chyba mnie dół łapie :-(

Elżbietko skoro tak mówisz to bezwzględnie  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Dziękuję!!!!
Zajrzyjcie do działu z naszymi kawałami. Coś wam dziś załączyłam do pośmiania się.
Pozdrawiam i jak dobrze że jesteście! Bez was już pewnie bym się dziś zapłakała na śmierć!

reklama
Elzbietko...staram sie miec wiare, ale wkurza mnie to bo jak bylam u gina to powiedzial ze byla owu, lub wlasnie jest. w niedziele bylo przytulansko, w poniedzialek bylam u gina i to wlasnie o owu powiedzial, przytulansko bylo tez w poiedzialek i we wtorek...z tego wszystkiego by wynikalo ze powinnam byc w ciazy. nie wiem moze powinnam sie kochac i w sobote,a tego nie zrobilam, moze tez we srode i czwartek. sama nie wiem. wkurza mnie to ze nawet jak trafiamy w owu to nic nie wychodzi. czemu sie tak dzieje?
a ta wstreciucha nie dos ze sie pojawila, to od srodka jestem spuchnieta-pierwszy raz sie tak czuje, to mam pare kropelek,cholera jak sie ma rozkreci to niech to zrobi a nie robi podchody.
jutro mam egzamin na prawko i znajac zycie to wlasnie jutro mnie dopadnie na cacy...och ta @... mam jej dosc

Do góry