reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Axxuniu więc ja mam urlop od 3 do 23 sierpnia :) WIEC ZAMAWIAM POGODE :) Ale chyba najbardziej to chę od 13 do 23 bo jedziemy na morze :) A jak będzie na cąły to też się nie obraże :)
Dziekuje, pozdrawiam Ania :)

reklama
A gdzie śa wszystkie panie? :p Nada pracujecie :) :). No chyba wam weekend dobrze wypadł i teraz wszystkie rozmarzyły się. ;). albo nadal ciężko staracie się ;D To miłej pracy i przyjemności.

To rzeczywiście LANA urlopujemy się w tym samym czasie ;D A Wy gdzie na urlopik??

Axxa no raczej niech będzie słonko - obiecuje przytulania tez nie zabraknie ;D

Lilth GRATLACJE !!! No i trzymam kciuki za Twoje palenie tn. NIE palenie ;D

Mi rzeczywiscie już się nic nie chcę w pracy... siedze jak na szpilkach...i czekam na urlop :)
Ale cały czas zaglądam na BB :) Bo tu co i raz jakies nowinki :)

Urlopik w tym roku raczej w domku moze jakiś mały wypadzik gdzieś zaliczymy-a to z powodu ostatnich sporych wydatków zakupiliśmy autko i sporo nas kosztowało ale mieszkamy nad morzem tak więc latem to wymarzone miejsce na odpoczynek itp. :)

ja niestety zaraz do pracki i tak aż do soboty mam tylko w tym tygodniu wolną niedziele ale teraz żyję już prawie zbliżającym się wielkimi krokami urlopikiem ;D

LANA jak ja Ci zazdroszczę ;D tego morza!!! Moj mąz kiedyś mieszkał 2 lata na Helu... teraz w stoilcy.........i twierdzi że to duża róznica :) A ja uwielbiam morze :)

Aja nie w pracy tylko w domciu tylko spie baaardzo dlugo...wczoraj wstalam po 13..a dzis juz przed 12 bo ktos mnie obudzil...:( u nas pogoda sie poprawila i zaraz sie gdzies wybieramy na wycieczke:)

reklama
Do góry