Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Axxuniu więc ja mam urlop od 3 do 23 sierpnia WIEC ZAMAWIAM POGODE Ale chyba najbardziej to chę od 13 do 23 bo jedziemy na morze A jak będzie na cąły to też się nie obraże
Dziekuje, pozdrawiam Ania
A gdzie śa wszystkie panie? Nada pracujecie . No chyba wam weekend dobrze wypadł i teraz wszystkie rozmarzyły się. . albo nadal ciężko staracie się ;D To miłej pracy i przyjemności.
Urlopik w tym roku raczej w domku moze jakiś mały wypadzik gdzieś zaliczymy-a to z powodu ostatnich sporych wydatków zakupiliśmy autko i sporo nas kosztowało ale mieszkamy nad morzem tak więc latem to wymarzone miejsce na odpoczynek itp.
ja niestety zaraz do pracki i tak aż do soboty mam tylko w tym tygodniu wolną niedziele ale teraz żyję już prawie zbliżającym się wielkimi krokami urlopikiem ;D
LANA jak ja Ci zazdroszczę ;D tego morza!!! Moj mąz kiedyś mieszkał 2 lata na Helu... teraz w stoilcy.........i twierdzi że to duża róznica A ja uwielbiam morze
Aja nie w pracy tylko w domciu tylko spie baaardzo dlugo...wczoraj wstalam po 13..a dzis juz przed 12 bo ktos mnie obudzil... u nas pogoda sie poprawila i zaraz sie gdzies wybieramy na wycieczke