reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Lilith ja też uwielbiam góry w następnym roku planujemy za to Mazury a w między zcasie może i góry ::) ;D

ja jak sobie pomyśle ,że idę niedługo do pracy i mam tam zapylać do 22 to dostaje torsi a jutro na 7,00-fuj ,fuj

Na szczęście nie, ale nawet siedzenie i nudzenie już mnie denerwuje hihi. Do tego pogoda podła i głowa coś mnie pobolewa, co chwilę kropi. No ale przeżyję chyba jakoś ;)

reklama
no niestety takie mam godziny na dwie zmiany raz na 7,00 do 15,00 a innym razem na 14,00 do 22,00 ale to ma też swoje dobre strony ,bo zawsze można coś w dzień załatwić choć osobiście wole te poranne zmiany,ale nie mam czasu sie nigdy nudzić bo tyle mam pracy i czas mi szybko leci

Do góry