reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Gratulacje dla Polci:laugh2: Moj nie wkłada sobie stupek do buzki...za to ku uciesze tatusia grał dzis w piłke...hihi super to wygladało jak mu wypadała z rak to sobie tak kolanami i stopami odbijał jakby ząglował:happy: Tatus był niezmiernie dumny i juz nie moze sie doczekac kiedy beda grac razem;-)
A teraz fajnie łapie mnie za ta reke, ktora pisze na klawiatorze i strasznie sie z tego cieszy:-D Nauczył sie tez ostatnio cmokac dolna warga:-)

gratulacje dla Poluni :-) my nadal czekamy na takie osiągnięcie

a+t, to może rzeczywiście coś w oprogramowaniu nie dograliście, jeśli macie XP to on niby wszystko "widzi", ale nie jest to tak do końca prawdą - u nas często nie widzi jak podłączamy telefon do usb, a powinien go widzieć jako kolejny dysk... a czasem mu się "odwidzi" i od razu wszystko łapie :confused:

no moj ostatnio coraz czesciej glosno sie smieje co mnie bardzo cieszy :) w ogole zrobil sie strasznie rozumny a na swoje kotki i pieska moze sie patrzec godzinami :) kochany jest, szkoda tylko ze te nocki ostatnio takie sobie ...

Ja od kilku dni pokazywałam Amelce, jak coś włożyć do pudełka a potem wyciągnąć. Dzisiaj poraz pierwszy wyciągla królika i zamkneła pudełko :-) Nie wiem czy było to świadome ale bardzo mądrze to wyglądało :-)

Kasiuńka grtilacje dla Polci. Ania też jeszcze nie wkłąda stópek do buzi, ale ostatnio uwilbia się chwytać za paluszki u stópek, więc może już niedługo.
I dzisiaj pierwszy raz się zaśmiała! Super! Mam nadzieję, że znowu to zrobi!
Aha! I jak do tej pory gdy się obracała z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecy, to zawsze przez lewe ramię, a od kilku dni obraca sie też przez prawe ramię.

Judynia tez sie smieje coraz czesciej ale i tak nadal jest daleko za waszymi szkrabami!ale wczoraj pow pierwszy raz mam a dzis wlasnie mama :)szkoda ze nieswiadmie:)

reklama
A tak nasza Ania ostatnio siada :-)
dscf7075yp6.jpg

Do góry