reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
wczoraj Krystynka sama siedziala 30 sekund bez podpierania sie o cokolwiek!! tak ladnie balansowala a na koniec sie nie przewrocila tylko podparla raczkami z przodu. ale sie z tata cieszylismy z tego, a dzisiaj rano zamiast mama, mala powiedziala mamo hehe juz odmienia przez przypadki

wogole bardzo towarzyska sie zrobila,wczoraj w metrze wszystkich zaczepiala i sie smiala, ludzie patrzeli z zachwytem i nie mogli uwierzyc ze ma dopiero 5,5 miesiaca

gratulacje nowych osiagniec dla wszystkich dzieciaczkow!!!!

reklama
Judi od wczoraj tak zapiernicza ze szok.....czasem ciezko mi za nia nadazyc....i nie chodzi tylko o raczki ale ogolnie z raczkow sekunda i siedzi druga sekunda juz sie na czyms podciagla i stoi...a ja coraz bardziejs ie martwie bo remont nie skonczony i miejsca na lozku brakuje bo ewidentnie jejs ie tam nudzi:(:(:(:( a pozatym nawet odejsc na chwilke nie moge bo leci za mna:( co prawda w lozeczku landie sie bawi ale stara sie dosiegnac wszystkiego co w jej polizu a wiadomo jak to remont to syf...teraz suszarka tam stala ale tez ja dopadla:(

co do siedzenia jak siadzie i sie zainteresuje jakas zabawka i uda sie jej dluzej usiedziec w miejscu ( nie rozpraszajac jakimis innymi rzeczami) to dluuugo taks iedzi i wyma****e tym co ma w raczce co daje mi chwile na odpoczynek:)

I wypila dzis 330!!! po czym jak na tych filmach zwymiotowala mi za dekolt ze 150 -200 kaszki :):):) a i zrobila sliczna kupe na lozko:)

gratuluje waszym dzieciatka nowych umiejetnosci:)

Do góry