reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A Natala chwyciła dzis własne stopy
heksa
Moja jeszcze nie próbowała ale juz rączką chwyciła.
heksa
dzieki moja tak zaczeła sie wiercic ze 2 min spokojnie nie usiedzi.

toola
Fanka BB :)
wczoraj Krystynka sama siedziala 30 sekund bez podpierania sie o cokolwiek!! tak ladnie balansowala a na koniec sie nie przewrocila tylko podparla raczkami z przodu. ale sie z tata cieszylismy z tego, a dzisiaj rano zamiast mama, mala powiedziala mamo hehe juz odmienia przez przypadki
wogole bardzo towarzyska sie zrobila,wczoraj w metrze wszystkich zaczepiala i sie smiala, ludzie patrzeli z zachwytem i nie mogli uwierzyc ze ma dopiero 5,5 miesiaca
gratulacje nowych osiagniec dla wszystkich dzieciaczkow!!!!
wogole bardzo towarzyska sie zrobila,wczoraj w metrze wszystkich zaczepiala i sie smiala, ludzie patrzeli z zachwytem i nie mogli uwierzyc ze ma dopiero 5,5 miesiaca
gratulacje nowych osiagniec dla wszystkich dzieciaczkow!!!!
reklama
Judi od wczoraj tak zapiernicza ze szok.....czasem ciezko mi za nia nadazyc....i nie chodzi tylko o raczki ale ogolnie z raczkow sekunda i siedzi druga sekunda juz sie na czyms podciagla i stoi...a ja coraz bardziejs ie martwie bo remont nie skonczony i miejsca na lozku brakuje bo ewidentnie jejs ie tam nudzi

a pozatym nawet odejsc na chwilke nie moge bo leci za mna
co prawda w lozeczku landie sie bawi ale stara sie dosiegnac wszystkiego co w jej polizu a wiadomo jak to remont to syf...teraz suszarka tam stala ale tez ja dopadla
co do siedzenia jak siadzie i sie zainteresuje jakas zabawka i uda sie jej dluzej usiedziec w miejscu ( nie rozpraszajac jakimis innymi rzeczami) to dluuugo taks iedzi i wyma****e tym co ma w raczce co daje mi chwile na odpoczynek
I wypila dzis 330!!! po czym jak na tych filmach zwymiotowala mi za dekolt ze 150 -200 kaszki

a i zrobila sliczna kupe na lozko
gratuluje waszym dzieciatka nowych umiejetnosci
co do siedzenia jak siadzie i sie zainteresuje jakas zabawka i uda sie jej dluzej usiedziec w miejscu ( nie rozpraszajac jakimis innymi rzeczami) to dluuugo taks iedzi i wyma****e tym co ma w raczce co daje mi chwile na odpoczynek
I wypila dzis 330!!! po czym jak na tych filmach zwymiotowala mi za dekolt ze 150 -200 kaszki
gratuluje waszym dzieciatka nowych umiejetnosci
Podziel się: