reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Dokladnie... niektorzy jak nie zobacza to nie uwierza... tak jest czasami z moja mama jak jej o waszych pociechach opowiadam i dopiero jak jej fotki pokaze to uwierzy...
No pewnie...choc czasami jest trudne do uwiezenia jak osiagniecia Judi...moj maz nie wiezył az mu fotki pokazałam hehe...Ale serio teraz z dnia na dzien dzieci potrafia zaskakiwac...to przecierz okres naintensywniejszego rozwoju 1 rok...Moj dzis 2 razy zszedł z fotelika i oparty o niego a kolanami na podłodze bawił sie w nim
1 raz jak zniosłam wozek na dół...wracam patrze a on w takiej pozie...sie zdziwiłam...hehe.
1 raz jak zniosłam wozek na dół...wracam patrze a on w takiej pozie...sie zdziwiłam...hehe.trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Wielkie gratulacje !!!
lilith wreszcie się doczekałaś :-)
angie Ania też tak robiła, a potem z czasem zaczęła się podpierać bardziej stabilnie i puszczać do samodzielnego siedzenia, także Aluś jest na dobrej drodze
gosiek nasza Ania też się ogromnie cieszy jak widzi pieska. Podejrzewam, że Ares dla Mireczka to najlepsza zabawka ;-) Tylko ty biedna się nalatasz ;-)
głuszku czyżby Marysia bała się wypuszczać dalej? Dla mojej Ani nie ma żadnych ograniczeń ;-) A koleżanki olej. Jak ja nie lubię takich ludzi...
lilith wreszcie się doczekałaś :-)
angie Ania też tak robiła, a potem z czasem zaczęła się podpierać bardziej stabilnie i puszczać do samodzielnego siedzenia, także Aluś jest na dobrej drodze
gosiek nasza Ania też się ogromnie cieszy jak widzi pieska. Podejrzewam, że Ares dla Mireczka to najlepsza zabawka ;-) Tylko ty biedna się nalatasz ;-)
głuszku czyżby Marysia bała się wypuszczać dalej? Dla mojej Ani nie ma żadnych ograniczeń ;-) A koleżanki olej. Jak ja nie lubię takich ludzi...

Lilih super z tym śmiechem. ja uwielbiam jak moja rechocze.
Trini właśnie nie wiem czemu - pewnie jesczez nie kuma ze może isć dalej. Ponadto ona przejdze trzy kroczki na czworakach potem stylem a'la dżdżownica zrobi trzy ruchy. Pewnie jak opanuje super pewnie raczkowanie to ruszy w siną dal. Na razie zapamietale ćwiczy nogi bo jeszcze jej sie rozjeżdzają. Dlatego widzę ze najchetniej raczkuje po dywanie a jak zejdzie na parkiet to woli dżdżownicowac
Trini właśnie nie wiem czemu - pewnie jesczez nie kuma ze może isć dalej. Ponadto ona przejdze trzy kroczki na czworakach potem stylem a'la dżdżownica zrobi trzy ruchy. Pewnie jak opanuje super pewnie raczkowanie to ruszy w siną dal. Na razie zapamietale ćwiczy nogi bo jeszcze jej sie rozjeżdzają. Dlatego widzę ze najchetniej raczkuje po dywanie a jak zejdzie na parkiet to woli dżdżownicowac

Acha co do tego nie wierzenia to wydaje mi ise ze po prostu Marysia rozwija się szybciej niż ich dzieci i dlatego sa takie. Bez sensu. Przecież kazde dziecko rozwija się w swoim tempie. Nie przejmuje się nimi tylko mnie wkurza takie gadanie. Tak jakbym kłamała. Ciekawe po cóż?????? Póki im zdjęć nie pokazałam to traktowały mnie na zasadzie matki, która wyolbrzymia co umie jej dziecko.
trini - oj nabiegam sie niezle 

a ja w pracy pochwaliłam sie koleżance waszymi maluszkami - byla zachwycona :-):-)
po wizycie u neurologa - poprawa duża - jednak ze względu na to że nie raczkuje i że ma ta dziurkę na klatce piersiowej mamy dalej być w programie wczesnej interwencji - kontrola za 3 miesiące. A więc fajnie - dalej chodzimy na basen. Rehabilitacje z masażem MIrek już polubił i cały czas się cieszy do pani, która z nim ćwiczy.
z nowych osiągnięć MIrka - dzisiaj w łóżeczku obrócił sie na stojąco okół własnej osi. Śmiesznie to wyglądąło jak stał tyłem do oparcia i nie wiedził jak ma sie odwrócić - ale jakoś mu poszło.

a ja w pracy pochwaliłam sie koleżance waszymi maluszkami - byla zachwycona :-):-)
po wizycie u neurologa - poprawa duża - jednak ze względu na to że nie raczkuje i że ma ta dziurkę na klatce piersiowej mamy dalej być w programie wczesnej interwencji - kontrola za 3 miesiące. A więc fajnie - dalej chodzimy na basen. Rehabilitacje z masażem MIrek już polubił i cały czas się cieszy do pani, która z nim ćwiczy.
z nowych osiągnięć MIrka - dzisiaj w łóżeczku obrócił sie na stojąco okół własnej osi. Śmiesznie to wyglądąło jak stał tyłem do oparcia i nie wiedził jak ma sie odwrócić - ale jakoś mu poszło.
czarownica
Fanka BB :)
Bravo!!
Pisalm wam juz ze Zosia slicznie potrafi pic ze szklanki
Pisalm wam juz ze Zosia slicznie potrafi pic ze szklanki
reklama
Podziel się: