reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Olaf lubi siedziec mi na kolanach i ogladac telewizje ;D
ostatnio zasnal przy "Ekspresie Polarnym" (bozonarodzeniowy film, idealny na sierpien ;) )
niestety najbardziej wciagaja go reklamy wiec staram sie za duzo nie przesiadywac przed tv w trosce o rozwoj intelektualny mojego potomka ;D

reklama
Kasieczek moj tez tak robi, wyzuca nogi do gory i przekreca sie na bok i tak smiesznie sie posuwa :) albo jak lezy na plecach to robi jakby taki mostek i sunie do przodu czasem na przewijaku jakbym go nie pilnowała to by sie wkoncu zsunał.
A telemaniak z niego tez jest niezły ;)

moja coraz bardziej posuwa sie od tylu a z tym na boki to trzeba uwazac na przewijaku w szczegolnosci...
Co do Zlosnicy to moja tez krzyczy ale przywyklam wyczytalam ze w 3 miesiacu dzieci potrafia juz okazac jak bardzo im cos nie pasuje!
Co do tych nog u Judi to coraz bardziej zalapuje o co chodzi i dosc cze4sto probuje sobie wsadzic do buzi:) widok superowy!!!Jak tylko zrobie zdjecie to wam pokaze!
Nasza tak sama siedziec nie umie ale oparta oczywiscie a co do trzymania tej glowki to czesto jak lezy na boku lub spi to ja podnosi pod katem i zerka:)
aha dzis jak sprzatalam(ale sie nagimnastykowalam:) ) liczylam ile ulezy na brzuszku nie spuszczajac glowki i wyszlo 56 minut:) oczywiscie za ten czas przewedrowala cale lozko:):):)

Angie slonce nic sie nie martw!!! no i oczywiscie my tez trzymamy!

Dziewczyny jestem w szoku wystarczyły 3 dni cwiczen i normalnie juz zaczał trzymac głowke ;D raz to go normalnie do siadu podniosłam i trzymał w pionie...hurra. Czyli mam nadzieje, ze obedzie sie bez rehabilitacji. Czasem na paczatku jeszcze tak leniwie ja zostawia a potem podnosi... i teraz tak sobie mysle czy to moze przez to ze ja z nim tego nie cwiczyłam on miał rozleniwione te miesnie. Kładłam go tylko na brzuszku a tak za rece bałam sie poprostu go podnosic...ehh...no cuz niedokształcona jeszcze jestem ::)

nos go duzo na rekach w pionie nawet jak mu bedzie lekko glowka latac!! to dobre cwiczenie!
No i wielkie GRATULACJE!

Angie widzisz wszystko jest dobrze juz sie nie martw a pierwsze dziecko to zawsze nauka

kasiaczek mój tez siewygina od dawna w księzyc a wczoraj obrócił sie na brzuszku o 180 stopni

Lilith ja go ciagle nosze w pionie bo on inaczej nie lubi chyba ze zasypia. Jak go trzymam w pionie to normalnie głowe trzyma juz od dawna tylko z tym dzwiganiem tak nie bardzo mu szło.

to super!
zosia tez wygina sie wierci tym tyleczkiem robi mostki!! w lozeczku zawsze budzi sie w innej pozycji i miejscu niz usypiala:)

Angie jeszcze troszke i sie wycwiczy! nawet nie zauwazysz jak juz bedzie pieknie glowke trzymac! kladz jak najczesciej na brzuszku i pokazuj jak to fajnie jak sie trzyma glowke:)albo jak lubi tv to daj go na brzuszku na wprost wtedy bedzi eprobowal zerkac:)

reklama
Do góry