reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

LILITH to o czym ty piszesz, że przychodzi wiadomość, że mms do odczytu na stronie np. IDEI- to dlatego, że telefon, na który wysłany jest ten mms nie może odczytać takiego dużego zdjęcia. Ja mam b. dobry aparat w tel. i robi super zdjęcia, ale jak wysyłam do kogoś to oni nie mogą odebrać, bo zdjęcie ma za dużo KB i wtedy odsyła ich do strony www.

A Ola ma rację, że możesz mms-a wysłać od razu na skrzynke mailową. :):):)

reklama
nic nie trzeba konfigurować - wystarczy mieć w kontakcie podany e-mail, wybiera się go zamiast nr telefonu. ewentualnie trzeba wpisać nr serwera, przez który ma to iść (w plusie to 119999) i już :-)

wiecie jaktam sucham co te masze majowe pociechy potrafia to az sie wierzyc nie chce,przeciesz one niedawno byly u nas w brzuszak,a teraz SZOK tyle nowosci robia,dopiero sie zacznie,to nie nadrobimy z opowiadaniem:-) ;-) :-D

Lilith, mmsy odebrane, ale przepraszam - dzis juz nie dam rady wrzucic do netu :-( Dopiero wrocilam do domu, polozylam mala i sama padam na pysk. Postaram sie jutro rano to zrobic. Twoja Judi jest niesamowita!

A+T ja nie chcialam abys sie musiala meczyc tylko chcialam ci pokazac:)
Ale jestem szczesliwa bo wieczorem przyszedl mail ze aparat juz do odebrania!!! i jutro jade!!! nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa!!!:)

Kurcze, nie wiem co sie stalo, ale nie moge wyslac zdjec z tel do kompa :-( Ostatnio stawialismy na nowo system - moze czegos brakuje w oprogramowaniu?

dziwne, to nie powinno mieć znaczenia, jeśli masz jakiś program pocztowy, czy nawet odbierasz maile na stronie www... to powinno dać się wysłać jako mail... no chyba że podłączasz telefon kablem - u nas też komputer czasem świruje, raz widzi telefon na usb, raz nie widzi...

U nas znowu coś nowego. Pola potrafi już włożyć swoje nóżki do buźki:) Wiem, że wasze niunki już tak od dawna robią, ale my się strasznie cieszymy:):):)

reklama
Do góry