reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnio przeczytalam, ze...... czyli watek informacyjny :)

u mnie jest cala lista normalnie tylko ze te trzy sa zaznaczone jako przeniesione...taka strzalka i napisem...Ale jak juz wejde to potem nie moge wrocic-chyba ze strzalka "wroc"...a to jest bez sensu bo jak tak bede ogladac to bede musiala z 5 stron wrocic...Ahhh niepodoba mi sie to....:wściekła/y:

Irmaaaaaaaaaaaaaa-dziekiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny ja jestem jakaś ciemna masa , nie potrafę wejść na te zastrzeżone wątki, odpisywałam tam chyba 5 razy i za każdym razem mnie wyrzucało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jezzuuuu co za bezsens!!!!!Tez nic nie moge tam wpisac...Nie wiem czy to jeszcze nie dziala czy co...No zawsze cos musi wkurzyc...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Syla a Ty probowalas tam cos napisac...?

Dziewczyny ja nie wiem nic więcej niż wy-zresztą dopiero teraz wieczorem to zobaczyłam. Ale ja wchodzę na te wątki i pisze na nich bez problemu. Nie wiedziałam wcześniej jak to działa ale widać tak własnie.. ze one sa przeniesione. Z tym że ja normalnie wchodze na nie z działu "dzieci urodzone w czerwcu 2006" no a jak wracam korzystam z przycisku "wstecz" - może to jest trochę uciążliwe ale mi to specjalnie nie przeszkadza...jak któraś ma ochotę spytać czy można inaczej to można pisać do aniaslu bo ona to robiłą, ale obawiam się, że jak by mozna było prościej to by nikt tego specjalnie nie kąplikował, spytam Głuszka czy u nich tak samo

reklama
Do góry