reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

no a ja wlasnie sama bede lapac :( lepiej jakby byly dwie osoby przy tym, kurde :/ jak mi sie nie uda to dopiero po dlugim weekendzie bede musiala isc :( a lekarka kazal mi byc ok 17tej z wynikiem, moze to i pilne sprawa, ale nie wiem czy zdołam sobie poradzic, eh, trzymajcie kciuki ;) ide spac

reklama
Aaaa widzisz nawet nie wiedzialam ze w czechach tez sa bo u nas wszyscy mowia "te krople z niemiec" i kazdy ma na mysli sab simplex. Nawet moja kuzynka z Warszawy kupowala w niemczech wiec nawet nie pomyslalam ze w innych krajach tez są.
No terminy to jakis koszmar... nie mowie juz nawet o tych na nfz! Dzis uslyszalam ze wolny termin mają na 29 grudnia!!!
Mojego mlodego na pewno jakas rehabilitacja czeka wiec che jak najszybciej wszystko rozpoczac. Po wizycie u neurologa beda pewnie kolejki na rehabilitacje. Moj maly poza tym przekrecaniem na boczek nie trzyma tez glowki z pozycji na pleckach jak sie go podnosi za rece a juz powinien trzymac. Zwrocicie uwage na to u swoich maluchow.

Hej dziewczyny

Dzieki Aisha ze pytasz niestety nie leze za bardzo :-( Nie wiem czy Wam pisalam ze moj M miala wypadek w poniedzialek i stracil kawalek palca 4 u prawej reki. Cierpi strasznie nie tylko z bolu ale ze prawa reka i ze to on mial sie mna zajmowac a teraz nie moze.
Takze pomalu robie wszystko i nie leze niestety.

Agnella kciuki za wizyte i ssybki i bezproblemowy porod.

Wam dziewczyny zycze zdrowka dla Was i dzieciaczkow.

Lucelaw będzie dobrze zarówno z tobą jak i mężem. Myślę że jak mu się wszystko zagoi to będzie mógł się wami bez problemu opiekować!
Olucha super! Jesteś mega ;) daj znać po wizycie co tam wyszło.

My juz po wizycie u nefrologa. W nerkach nic się nie pogorszylo,nadal są drobne zwapnienia ale wszystkie badania pozostałe ok. Nawet mu dzisiaj poziom nawodnienia zbadali i powiedzieli ze super i żeby pił dużo jak będzie ciepło żeby nerki dobrze pracowały 
Badała tez go pediatra i powiedziała ze dziecko ok 3 mcy powinno trzymane za rączki usiąść i dobrze trzymać główkę,to świadczy ze dobrze mięśnie mu pracują. Aleks juz próbuje ale główka jeszcze mu trochę leci. Kazała ćwiczyć. Zobaczymy co w poniedziałek neurolog na to powie jeszcze.

Szczerze to myślę że czasem za bardzo chuchamy na te nasze dzieci. Lekarz taki,badanie siakie, szczepienia owakie i tak w kółko. A te dzieci z biednych rodzin non stop w piachu na podwórku i są zdrowe jak ryby.

Miłego dnia!

A jeżeli chodzi o noce to ostatnio super - je ok 20, później kąpiel i o 21 spać. Wstaje ok 2-3 na karmienie i dalej spać do 6-7. A czasem jeszcze z mamusia się zdrzemnie do 8
Uregulowalismy mu teraz karmienia i je e ciągu dnia co ok 3,5h po 120-140ml.

u mnie masakra póki co ... Zuz nadal gorączkuje ...angina do potęgi tysięcznej z żyganiem włącznie...Lili dzisiaj po szczepieniu ryczy niespokojna bidulka jest bolą ją te miejsca po wkuciu ewidentnie... Zuza milion razy lepiej znosiła i samo wkuwanie... w ogóle nie płakała dopiero na koniec trochę a Lili darła sie na całą przchodnię.. ciężki dzień...

reklama
Dziewczyny,a wiec płynu trochę malo,zdecydowali żeby mnie zostawić i wywołać poród....oczywiscie denerwuje się bo nie tak chcialam. Totalnie nieprzygotowana,maz pojechał po brakujące rzeczy i zobaczymy...
Lucalew trzymaj się!

Do góry