asia333podlasie
Fanka BB :)
Madireiro jak tam się czujesz? Jak ciąża mija?☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym i to bardzo ale nie wiem czy będzie mi to dane. Po pierwsze to jestem teraz bez pracy więc z.jednej pensji ciężko jest w 3 a co dopiero w 4. A poza tym mój zegar biologiczny tyka więc nie wiem czy zdążęSmutna historia ale masz teraz pocieche i pewnie nie ostatnią [emoji5] planujesz jeszcze dzieciaczki?
Zaraz kończę 31 lat więc młodziutka nie jestem :-) pocieszam się tym,że jestem z połowy grudnia czyli jeszcze mam 30 :-).A ile masz lat jeśli można spytać nie chce mi sie szukać w starych rozmowach[emoji5] a no to prawda z tą pracą albo znaleźć jakąś i jak najszybciej starać się o następne [emoji5] mówią że jak jedno sie wychoduje to i 2 się da radę [emoji5]
Z daleka jesteś?
W tym samym wieku co Ty zaszłam pierwszy raz w ciążę, niestety skończyło się to porodem w 20 tc. Tyle tylko, że ja prawie 4 lata starałam sie o ciążę. Praktycznie nie było już szans, tzn tak mi lekarz mówił. Zmienilam lekarza i zapisałam się do mojej obecnej Pani doktor na cytologie. Wizytę miałam na koniec kwietnia a na początku czerwca już byłam w ciążyNo przestań z tym wiekiem [emoji5] ja mam 28 lat i dopiero pierwsze w drodze [emoji5] młoda jesteś teraz wszystko się po przesuwało [emoji5]