reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A ile masz lat jeśli można spytać nie chce mi sie szukać w starych rozmowach☺ a no to prawda z tą pracą albo znaleźć jakąś i jak najszybciej starać się o następne ☺ mówią że jak jedno sie wychoduje to i 2 się da radę ☺

Z daleka jesteś?

A ile masz lat jeśli można spytać nie chce mi sie szukać w starych rozmowach[emoji5] a no to prawda z tą pracą albo znaleźć jakąś i jak najszybciej starać się o następne [emoji5] mówią że jak jedno sie wychoduje to i 2 się da radę [emoji5]

Z daleka jesteś?
Zaraz kończę 31 lat więc młodziutka nie jestem :-) pocieszam się tym,że jestem z połowy grudnia czyli jeszcze mam 30 :-).
Ja jestem z Wielkopolski a dokładnie z okolic Kalisza i Ostrowa Wielkopolskiego

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No przestań z tym wiekiem [emoji5] ja mam 28 lat i dopiero pierwsze w drodze [emoji5] młoda jesteś teraz wszystko się po przesuwało [emoji5]
W tym samym wieku co Ty zaszłam pierwszy raz w ciążę, niestety skończyło się to porodem w 20 tc. Tyle tylko, że ja prawie 4 lata starałam sie o ciążę. Praktycznie nie było już szans, tzn tak mi lekarz mówił. Zmienilam lekarza i zapisałam się do mojej obecnej Pani doktor na cytologie. Wizytę miałam na koniec kwietnia a na początku czerwca już byłam w ciąży

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz trzeba wierzyć ☺ i ja wierze że u mnie też tym razem zakończy się wszystko szczęśliwie. Mam jeszcze pytanie jak zaczeły Ci się skurcze z córeczką czy wcześniej plamiłaś ?

Ja też dziś zaczynam 17 tydz i czekam połowy ☺

Kamkaz 3q lat to przecież jeszcze nie dużo na pewno będziesz miała jeszcze dzidzia.
Ja obecnie jestem w 28 tyg ciąży mam 2 poronienia na koncie i ponad 2 letniego synka. Teraz ma być córka.
Pomomi sorry cukrzycowej mam juz 6 kg na pli się teraz 122 kg ważne mam nadzieje ze więcej niż 4 kg do końca nie przytuje. Pozdrawiam Was.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czuje się bardzo dobrze nic mi nie dolega tzn nic mnie nie boli nie przeszkadza tylko ta cukrzyca.
Mam nadzieję nadzieje ze szybko zleci do marca i będę miała cięcie przy sobie.
Na noc biorę insulinę ale coś zbić cuktru nie moge.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry