reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Widzisz trzeba wierzyć [emoji5] i ja wierze że u mnie też tym razem zakończy się wszystko szczęśliwie. Mam jeszcze pytanie jak zaczeły Ci się skurcze z córeczką czy wcześniej plamiłaś ?

Ja też dziś zaczynam 17 tydz i czekam połowy [emoji5]
Nie miałam żadnych plamien ani nic. Nic nie wskazywało na to, że szyjka puszcza. Bo gdyby cokolwiek się pojawiło od razu byśmy reagowali. A tu niestety... ok 16 zaczął mnie pobolewac brzuch więc wzięłam nospe i leżałam. No i od ramtej pory miałam lekkie uplawy. No ale one się nasilały więc pojechalam na IP

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz 3q lat to przecież jeszcze nie dużo na pewno będziesz miała jeszcze dzidzia.
Ja obecnie jestem w 28 tyg ciąży mam 2 poronienia na koncie i ponad 2 letniego synka. Teraz ma być córka.
Pomomi sorry cukrzycowej mam juz 6 kg na pli się teraz 122 kg ważne mam nadzieje ze więcej niż 4 kg do końca nie przytuje. Pozdrawiam Was.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy jak się nam życie ułoży. Mam nadzieję że jeszcze będzie mi dane zostać mamą :-)

Liczę na to [emoji5] wierzę że teraz szczęśliwie donoszę ciążę do końca [emoji5] a jak Twoja dzidzia się ma ?
Ahhh moja dzidzia 23 grudnia skończy rok :-) to już kawał chłopa z niego heh...
Niestety zęby nas męczą, bo.dopiero 23 listopada wyszedł mu pierwszy ząbek. Teraz mamy już 4 bo wczoraj przebił się kolejny a dziś lub jutro spodziewamy się kolejnego. Tak mu wychodza parami, bo pierwsza wyszła górna jedynka z prawej strony a nastepnego dnia z lewej. Jakoś w zeszłym tyg przebila się dolna lewa dwójka ale prawej narazie nie widać. Wczoraj na wierzchu juz mial lewą górną dwójkę, a dziś lub jutro pewnie wyjdzie dwójka po prawej stronie bo wszystko na to wskazuje. A zęby ogólnie baardzo ciężko przechodzi jest strasznie marudny, swedzi go i boli, non stop płacze bo włoży coś do buzi i się urazi w bolące miejsce, denerwuje się przy tym bardzo, non stop się budzi więc łatwo nie jest.

reklama
U mnie ok leci 27l8 tyg . W poniedziałek mam ginekologa to sie dowiem ile moje maleństwo waży.
Kamkaz żeby najgorsze choć i u nas dosyć ładnie szły ale łącze sie w bólu dacie radę.
Ja byłam u diabetolog a mam zwiększoną insulinę bo cukier nadal na czczo zł za wysoki a tak po za tym wszystko w porządku . Byłam też u endokrynologia i też wyniki dobre teraz tylko święta i Nowy rok oby jakoś zleciał.
17 tyg to już ładnie leci szybko.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry