asia333podlasie
Fanka BB :)
A cukrzyce miałaś już przed ciążą? Jeśli mogę spytać te dwie poprzedne ciąże to poroniłaś w których tyg?
I jak było z wagą z synkiem w ciąży?
I jak było z wagą z synkiem w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie miałam żadnych plamien ani nic. Nic nie wskazywało na to, że szyjka puszcza. Bo gdyby cokolwiek się pojawiło od razu byśmy reagowali. A tu niestety... ok 16 zaczął mnie pobolewac brzuch więc wzięłam nospe i leżałam. No i od ramtej pory miałam lekkie uplawy. No ale one się nasilały więc pojechalam na IPWidzisz trzeba wierzyć [emoji5] i ja wierze że u mnie też tym razem zakończy się wszystko szczęśliwie. Mam jeszcze pytanie jak zaczeły Ci się skurcze z córeczką czy wcześniej plamiłaś ?
Ja też dziś zaczynam 17 tydz i czekam połowy [emoji5]
Zobaczymy jak się nam życie ułoży. Mam nadzieję że jeszcze będzie mi dane zostać mamą :-)Kamkaz 3q lat to przecież jeszcze nie dużo na pewno będziesz miała jeszcze dzidzia.
Ja obecnie jestem w 28 tyg ciąży mam 2 poronienia na koncie i ponad 2 letniego synka. Teraz ma być córka.
Pomomi sorry cukrzycowej mam juz 6 kg na pli się teraz 122 kg ważne mam nadzieje ze więcej niż 4 kg do końca nie przytuje. Pozdrawiam Was.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Coraz bliżej. Gdzieś do 20 tc te tyg jakoś idą ale po 20 tc ani się nie obejrzysz a już będziesz musiała pakować torbę do szpitala i śmigac na porodowkeJak tam dziewczyny wasze ciąże ? [emoji5] my już 17 tydz mamy [emoji5]
Ahhh moja dzidzia 23 grudnia skończy rok :-) to już kawał chłopa z niego heh...Liczę na to [emoji5] wierzę że teraz szczęśliwie donoszę ciążę do końca [emoji5] a jak Twoja dzidzia się ma ?