asia333podlasie
Fanka BB :)
A cukrzyce miałaś już przed ciążą? Jeśli mogę spytać te dwie poprzedne ciąże to poroniłaś w których tyg?
I jak było z wagą z synkiem w ciąży?
I jak było z wagą z synkiem w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie miałam żadnych plamien ani nic. Nic nie wskazywało na to, że szyjka puszcza. Bo gdyby cokolwiek się pojawiło od razu byśmy reagowali. A tu niestety... ok 16 zaczął mnie pobolewac brzuch więc wzięłam nospe i leżałam. No i od ramtej pory miałam lekkie uplawy. No ale one się nasilały więc pojechalam na IPWidzisz trzeba wierzyć [emoji5] i ja wierze że u mnie też tym razem zakończy się wszystko szczęśliwie. Mam jeszcze pytanie jak zaczeły Ci się skurcze z córeczką czy wcześniej plamiłaś ?
Ja też dziś zaczynam 17 tydz i czekam połowy [emoji5]
Zobaczymy jak się nam życie ułoży. Mam nadzieję że jeszcze będzie mi dane zostać mamą :-)Kamkaz 3q lat to przecież jeszcze nie dużo na pewno będziesz miała jeszcze dzidzia.
Ja obecnie jestem w 28 tyg ciąży mam 2 poronienia na koncie i ponad 2 letniego synka. Teraz ma być córka.
Pomomi sorry cukrzycowej mam juz 6 kg na pli się teraz 122 kg ważne mam nadzieje ze więcej niż 4 kg do końca nie przytuje. Pozdrawiam Was.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Coraz bliżej. Gdzieś do 20 tc te tyg jakoś idą ale po 20 tc ani się nie obejrzysz a już będziesz musiała pakować torbę do szpitala i śmigac na porodowkeJak tam dziewczyny wasze ciąże ? [emoji5] my już 17 tydz mamy [emoji5]
Ahhh moja dzidzia 23 grudnia skończy rok :-) to już kawał chłopa z niego heh...Liczę na to [emoji5] wierzę że teraz szczęśliwie donoszę ciążę do końca [emoji5] a jak Twoja dzidzia się ma ?