reklama

Otyłość w ciąży

Kurcze to faktycznie glupio ze powiedzial. No zadowolona jak nigdy jestem przedewszystkim z badania tej szyjki. Powiem Ci ze teraz te zdjecia slabe jak dziecko juz duze nie mam nic do pokazania.
A Ty zuza kiedy wizytujesz? Cos z tym Twoim cukrem nie halo mi sie wydaje ze Cie w balona robia zebys diete trzymala i nie tyla a zadnej cukrzycy nie masz.

reklama
Moze masz racje,sama już nie wiem...Ale oni mnie nie muszą pilnować,sama trzymam dietę! Zleciało mi kolejne pół kilo.Niby nie dużo ale cieszy;)
Świetnie że wreszcie zbadała Ci szyjkę.Nie musisz zmieniać lekarza;) Ważne że z Wami wszystko dobrze.Już niedługo i maleństwo będzie z Tobą!:* Czas szybko leci...
Ciekawe co u Olenki i Pauliny bo coś się nie odzywają...
My dziś zamówiliśmy łóżeczko w sklepie Akpol Baby:) Bo w sklepie się skończyły te które chcemy.A na ulicy spotkałam Panią z wózkiem którym jesteśmy zainteresowani i bardzo chwaliła więc napewno go kupimy:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

W poniedziałek będę się umawiała na połówkowe.
Łóżeczko jest firmy Drewex, wózek Riko model Nano;)
1487878379-aaaaaa.jpeg

1487878399-aaaaaa.jpeg

No to faktycznie podobny wózek.Tez co ja chcę najtaniej znalazłam za 1399zł 2w1 bo fotelik kupimy osobno raczej.
Łóżeczko jest teraz w promocji i kosztuje 219,99zł zamiast 259,99zł
Kiedy wybieracie się na zakupy?:)

reklama
Hej u mnie wszystko w porządku. Cisza była na forum to nic nie pisałem.
Nic się nie dzieje nadal w dwupaku.
Super ze po wizycie wszystko ok i dzidzia już taka duża.
Wozeczki śliczne i ceny nawet ok. My mamy używany taki jak z synem espiro atlantic szkoda mi było dawać kupę kasy na inny nowy.
Z cukrzyca to tak jest teraz niby normy poszły do góry i może być 140 po godzinie po posiłku. Oni kasę z tego mają dlatego tak zanizali te normy.
Ja już czekam ale nic się nie dzieje córka nadal w brzuchu siedzi i nie wybiera się na ten świat a matka już doczekać się nie może.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry