asia333podlasie
Fanka BB :)
Dziewczyny co dajecie swoim Panom z okazji ich swieta? ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moi Panowie dostaną buziaki i ten większy dostanie czekoladę bo to słodka dziurka a ten mniejszy ciasteczko bo chwilowo mamy zakaz jedzenia czekolady.Dziewczyny co dajecie swoim Panom z okazji ich swieta? [emoji5]
Ja szumisia nie mam i nie żałuję. Piotrek jak miał kolki to uspakajał się przy suszarce do włosów więc mąż ściągnął na telefon 2 godziny szumu suszarki i mu puszczalismy. Zresztą do dziś mu tak zostało, że nie lubi spać hak jest cisza więc śpi przy suszarce. Nagralismy na stary tel bez karty sim i jest ok. Siostra szumisia ma bo dostała od męża siostry ale Jej Wiktor nie lubi go i woli melodyjki niż szum. Więc leży w kącie. A Wiktor ma teraz pół roku. Za to u kolezanki szumiś się sprawdza i jest z niego bardzo zadowolona. Więc chyba trzeba wypróbować i kazdy musi zdecydować osobiscie czy się u nich sprawdza czy nie.Myslicie ze one na prawde sa takie fajne i potrzebne jaka jest wasza opinia[emoji5]
Paulina jeśli masz nadciśnienie już w ciąży to w moim szpitalu lekarze nie chcą ryzykować porodu przez sn bo przy wysiłku ciśnienie idzie w górę a przy wysokim ciśnieniu jest obawa że może odkleic się łożysko. Ale z tego co się orientuję to dużo zależy od lekarza. Moja bratowa też miała cisnienie w ciąży i od 33 tc była w szpitalu bo pojawiło się jej białko w moczu. Niby obserwowali ale im bliżej porodu tym cisnienie wyższe i leki nie zbijaly go. No i pod koniec 35 tc cisnienie miała już np 190 /120 lub wyższe no i w pierwszyn dniu 36tc w nocy brali ją na cc bo bali się o dzieckoHej, ja juz po holterze odebralam wynik. I jest slabo, zapisalam sie na wizyte do kardiologa i zobaczymy jakie kroki podejmie.
Czy przy nadcisnieniu i odklejaniu sie siatkowki w gre wchodzi tylko cc?
A to moje wyniki
![]()