asia333podlasie
Fanka BB :)
O tym zdecyduja w szpitalu jak bede rodzic ona o tym chyba nie decyduje nie wiem sama ja licze ze moze szybko pojdzie ☺ ile zaplacilas za podgrzewacz? U nas te kokony w sklepie po 80-100zl.☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetne zakupy zrobiłaś... Jak na to wszystko patrzę to aż się chcę drugą dzidzię w domuPrzyszla paczka [emoji7] Uwaga, chwale sie.
Kokon:
![]()
Kocyk do fotelika/nosidelka z dziurami na pasy
![]()
Ręczniki kapielowy i szmatka-przytulanka
![]()
Rozek usztywniany z mozliwoscia wyjecia usztywnienia
![]()
Podgrzewacz i pierdółki![]()
![]()
Mnie się wydaje że wszystko zależy od lekarza jeśli chodzi o rozwiązanie ciąży. Wiele przypadków się słyszy że mimo bp nadciśnienia zalecają poród sn. Choć wg mnie to też zależy jakie ciśnienie ma kobieta bo jeśli leki pomagają i ciśnienie jest uregulowane to jest ok, ale jeśli kobieta ma bardzo wysokie ciśnienie i leki nie działają to już chyba inna sprawa. Nie wiem nigdy tak do tego tematu nie podchodziłam bo całą ciąże ciśnienie miałam ok dopiero w 37 tc się pojawiło lekko podwyższone ale ja wiedziałam że i tak będę miała cc bo inaczej rodzić nie mogłam. Córkę w 20 tc urodziłam sn ale lekarz miał stracha żeby mi się nic nie stało. Ale normalnie donoszonej ciąży nie ma mowy rodzić sn.Ja miałam nadciśnienie i musiałam rodzić naturalnie
Ja miałam w granicach 150 /160 na 90 ....Czemu mimi musialas naturalnie rodzic? Jakie mialas cisnienie w czasie ciazy? Podziwiam Cie ja jutro bym zatestowala ☺