reklama

Otyłość w ciąży

O tym zdecyduja w szpitalu jak bede rodzic ona o tym chyba nie decyduje nie wiem sama ja licze ze moze szybko pojdzie ☺ ile zaplacilas za podgrzewacz? U nas te kokony w sklepie po 80-100zl.☺

reklama
Przyszla paczka [emoji7] Uwaga, chwale sie.

Kokon:

1489162300-aaaaaa.jpeg

Kocyk do fotelika/nosidelka z dziurami na pasy

1489162319-aaaaaa.jpeg

Ręczniki kapielowy i szmatka-przytulanka

1489162347-aaaaaa.jpeg

Rozek usztywniany z mozliwoscia wyjecia usztywnienia

1489162372-aaaaaa.jpeg

Podgrzewacz i pierdółki ;)

1489162395-aaaaaa.jpeg
Świetne zakupy zrobiłaś... Jak na to wszystko patrzę to aż się chcę drugą dzidzię w domu
Ja miałam nadciśnienie i musiałam rodzić naturalnie
Mnie się wydaje że wszystko zależy od lekarza jeśli chodzi o rozwiązanie ciąży. Wiele przypadków się słyszy że mimo bp nadciśnienia zalecają poród sn. Choć wg mnie to też zależy jakie ciśnienie ma kobieta bo jeśli leki pomagają i ciśnienie jest uregulowane to jest ok, ale jeśli kobieta ma bardzo wysokie ciśnienie i leki nie działają to już chyba inna sprawa. Nie wiem nigdy tak do tego tematu nie podchodziłam bo całą ciąże ciśnienie miałam ok dopiero w 37 tc się pojawiło lekko podwyższone ale ja wiedziałam że i tak będę miała cc bo inaczej rodzić nie mogłam. Córkę w 20 tc urodziłam sn ale lekarz miał stracha żeby mi się nic nie stało. Ale normalnie donoszonej ciąży nie ma mowy rodzić sn.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Najadłam się niezdrowych i kalorycznych rzeczy, o ludzie. Mam żołądek bez dna.

Też dzisiaj oglądałam Szumisie, ale się jednak nie zdecydowałam, rozważę jeszcze raz po usg polowkowym, jak zacznę kupować powoli już coś dla dzidziaka.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry