reklama

Otyłość w ciąży

Ja po mega ciężkiej nocy. Od 3 nie śpię bo Piotrek w spiku zaczął zwracać i dusić się wymiocinami. Masakra poprostu. Kilka razy zwrócił i po 4 zasnął ale ja bałam się iść spać i siedziałam przy łóżeczku. A jeszcze miałam taką fazę, że co chwilę patrzyłam czy oddycha. Paranoja jakaś normalnie.
Teraz zasnął więc i ja wskoczyłam pod kocyk i piszę. Niby na 16 mamy iść na poprawiny wczorajszej imprezy ale czy pójdę to nie wiem bo będę sama z Piotrkiem bo mąż jedzie grać. Wraca dopiero wieczorem. Zobaczymy...

Dzisiaj przy obiedzie patrzę w kalendarz i doznałam olśnienia bo zupełnie zapomniałam że we wtorek na 9.30 jestem zapisana na wizytę do mojej ginki. Dobrze, że przypomniało mi się dzisiaj a nie dopiero w środę. Ehh...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez się schizuje przed każdą wizytą u gina ze względu na wagę. Teraz stresuje się dwa razy bardziej, bo bardzo dużo mi przybyło w ciągu 3 tygodni i boję się, co lekarz powie na to. W sumie do tej pory w ogóle mojej wagi nie komentował, ale jak zobaczy taki skok to wszystko się może zdarzyć...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kamkaz współczuję!Mam nadzieję,że to tylko jednorazowe i już będzie dobrze.My się właśnie zastanawiamy nad monitorem oddechu żeby się nie stresować.
Asia jestem przeziębiona...Mam mega katar i boli mnie gardło.Stresuję się podobnie jak Inka wagą,no i nie posłuchałam lekarza i nie poszłam do szpitala z powodu cukrzycy,nie biorę tabl.na nadciśnienie które mi zapisał i nie robię sobie zastrzyków Clexane...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Poza tym jestem na niego wkurzona i zamierzam mu zwrócić uwagę że płacę 120zł za wizytę a nie wiem nic!Ani jak z szyjką,ani jak łożysko jest ułożone.Nie słyszałam też bicia serca...Ostatnia wizyta wyglądała jak wizyta u internisty,recepty i skierowania...

Wszystkie się stresujemy waga, ale jakoś musi być....

hchy43r8h8l5x99d.png

Kurcze dziwne zuza ja zawsze slysze serduszko . Mi tez nie badala szyjki a ostatnio sama mowi ze szyjke zbadami i to usg robila i recznie bardzo bylam zsdowolona az sie smialam do neza chyba na forum wyczytala ze martwie sie ze szyjki mi nie bada haha ☺ ciekawe jak teraz bedzie wizyta wsumie to ja tylko raz bylam z wizyty nie zadowolona bo ktos za mna sie spieszyl i lekarka sie spieszyla. Zuza nie myslalas o zmianie lekarza ? Bo czym pozniej tym gorzej nawet lekarze nie nie chca zaczynac prowadzic poznych ciaz.

Parampampam dużo Ci przybyło?Ja nawet wagi nie mam w domu i nie wiem stąd ten stres...:(
Który tydzień u Ciebie?

No jeśli patrzeć na dzisiejszą wagę to prawie 4 kg :/ ale obudziłam się spuchnieta, więc część to może woda. Ale nawet jeśli 3 kg to bardzo, bardzo dużo. A jestem dopiero w 20 tygodniu. Echhh, chciałabym się po prostu cieszyć ciążą, zamiast się ciągle przejmować.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry