reklama

Otyłość w ciąży

Im bliżej porodu tym większe ale w tych ostatnich tygodniach to miała 160-180 na 100, a czasem i to drugie było wyższe. No i w któryś dzień na wieczornym obchodzie lekarz stwierdził że rano cc. A ona wieczorem dostała takie ciśnienie, że pielęgniarki chodziły i pożyczyły ciśnieniomierz z innych oddziałów bo myśleli że im się ciśnieniomierz popsuł a ona miała coś w granicach 185 na 130. Wezwali lekarza a on stwierdził że natychmiast na blok i cc robili po 23 w nocy a Misia urodziła się przed 24 i jest z 17 września

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz bardzo mi pomogla cos porownac itd ☺
Jeszcze jedno mam pytanie wiesz jakie moze Twoja bratowa brala leki i po ile tabletek przepraszam ze tak mecze ☺
Milego wieczorku dziewczyny ☺

reklama
Dzięki za słowa wsparcia. Za bardzo się nakręcam, bo chciałabym wszystko zaplanować. Pierwsza ciąża była niespodzianką, więc nie zdążyłam się pomartwić :) W pierwszej ciąży przytyłam aż 23 kg, ale przyznam bez bicia, że ruchu nie miałam prawie wcale i dogadzałam sobie w jedzeniu. Tym razem chciałabym tego uniknąć :)

Aaaa i jestem ze Śląska ;)

Ja w pierwszej +26kg!

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza aaaaaa ciesze sie! Drugi syn. Super!! :) Napisz jutro cos wiecej.

@nagini84 Nie masz powodu do obaw. Ja zaszlam z waga 92kg schudlam na poczatku 4kg przez wymioty i do tej pory nie przytylam ani grama, jestem w 20tc i waze 88kg. Nie powiedziane jest, ze w ciazy przybierzesz duzo ja jestem przykladem. Nawet jesli do konca przytyje jakies 5kg to i tak tragedii nie bedzie. Do dziela! :)

Ja mam 10 na plusie ale tez jakos sie tym nie martwie ☺

Zuza najwazniejsze ze wszystko ok ☺ wiem ze chcialas dziewczynke ale mam nadzieje ze plec nie jest najwazniejsza ☺
Ja tez myslalam ze wole dziewczynke moze temu ze u mnie w rodzinie same dziewczyny chodz czulam ze bedzie chlopak a teraz juz sobie nie wyobrazam innej obcji niz Gabryś ☺
Nad imieniem myslalas?

Nagini do dzieła:* Ja w pierwszej ciąży przytyłam tyle że aż wstyd pisać a zaszłam jako szczupła dziewczyna.A teraz zaczęłam z wagą 98,7kg a obecnie ważę 96,8kg.
Paulina nic nie rozumiem z tego dokumentu co mi lekarz wydrukował ale mówił na bieżąco że wszystko jest dobrze:)
Tego 4D jednak nie robiłam bo koszt byłby 150zł połówkowe + 250zł 4D a to za drogo dla nas...
Asiu ja się bardzo cieszę:) Płeć nie była dla nas najważniejsza,tylko zdrowie maluszka.Prawdopodobnie będzie Dominik:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, przekonałyście mnie :) Przestawiam się na bardziej higieniczny tryb życia, spróbuję poprawić kondycję bo leży i kwiczy, a od maja zaczynam starania :D Już widzę te zdziwione miny wszystkich, których przez 7 lat przekonywałam, że nigdy przenigdy nie będę mieć 2 dziecka (bo sama w to wierzyłam) :D

reklama
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz bardzo mi pomogla cos porownac itd [emoji5]
Jeszcze jedno mam pytanie wiesz jakie moze Twoja bratowa brala leki i po ile tabletek przepraszam ze tak mecze [emoji5]
Milego wieczorku dziewczyny [emoji5]
Brała dopegyt ale w jakich ilosciach dokładnie bratowa nie pamięta. Jeśli dobrze kojarzy to chyba w ciąży miała 4x2 tabl. Lub 3x2tabl.
Zawsze służę pomocą więc gdyby coś to śmiało pisz[emoji3]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry