reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wczoraj pojadlam lodów A dziś pół kilo na plus.... jej czemu mi ta waga tak skacze od byle czego :/

Zuza jak byś znalazła chwilę to byś napisała jakieś prZykładowe swoje menu :)

Mimi:(
Nie wiem czy to co ja jem będzie Ci odpowiadało bo każdy lubi co innego.
I śniadanie:serek wiejski lekki,dwie kanapki z chleba żytniego:troszke masla lub marg roślinnej,sałata,chuda wędlina.Fajnie jak do tego zjesz jakieś dodatkowe warzywa np.ogórek,pomidor,rzodkiewka
II śniadanie: u mnie zwykle owoc i piję słabą kawę z mlekiem
Obiad: gotowana na parze pierś z kurczaka lub ryba,ziemniaki(mała ilość),surówka lub zupa(zupy zabielam mlekiem i podaje pełnoziarnisty makaron do pomidorowej),czy ziemniaki+jajko+mizeria z jogurtem greckim
(Po prostu nie tłusto:) )
Podwieczorek: zazwyczaj owoc
Kolacja: serek wiejski lekki + jedna kanapka z sałata wędliną + warzywa
Przed spaniem wypijam szklankę mleka 2%
Czasem zjadam zwyczajny obiad,ale rzadko ale np.w niedziele jadłam kiełbaskę z grilla,a w zeszłym tyg.piersi zapiekane z zupą cebulowa.
Jak wiesz ciagnie mnie do lodów,zjadam je w porze drugiego śniadania lub podwieczorku żeby nie było za blisko głównych posiłków.
Mam nadzieję że pomogłam:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zebym tak jadla to bym tez nic nie przytyla noe mam takiej silnej teraz woli ☺ podziwiam Cie Zuza ☺
Dumna z Ciebie jestem ☺
Jak mija Wam dzoen? Ja wkoncu zamowilam lozeczko za poltora tyg ma byc ☺

Asia dzięki,lekko nie jest...W Święta też będę musiała się pilnować bo 20 04 mam wizytę u lekarza...Jak dziś z ciśnieniem?Odpoczywasz?Jakie łóżeczko zamówiłaś?
Dziewczyny kupujecie kołderkę?Czy na razie tylko kocyki?
Cieszę się,że znamy płeć:) Przy Kubie kupowaliśmy beże,biele,a pościel i ręcznik żółte.A teraz możemy poszaleć z typowo chłopięcymi kolorami i wzorami:) Mam nadzieję że już nic się nie zmieni.Mąż mówi że nie ma mowy bo było wyraźnie widać;) Nasz maluch nie pozwolił sobie fotki zrobić.W ogóle lekarz się śmiał że bardzo ruchliwy malec.Co mnie trochę przeraziło bo jednego nadpobudliwego mam już w domu[emoji12]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza to jesz mniej niz ja.... eh. A jak zjesz cos takiego innego to waga od razu Ci skacze?
Ja dziś podjadlam słodkości....

Asia jakie łóżeczko?
My mamy po synu z firmy Klupś z żyrafa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry