reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Chcecie chyba mnie dobic co haha ☺ ja 10 rowno kg na plusie ale powiem Wam ze wogole nie patrze na to co jem. Przed ciaza sporo jezdzilam rowerem stacjonarnym itd w ciazy nic to i tak bez ciazy zebym jadla jak jem i przez zime sporo kg pewnie by nalecialo wiec jakos sie nie przejmuje.
Jak usiade na komputer to wysle Wam zdjecia lozeczka i posciel na zmiane dobralam odrazu bo jedna przesylka. ☺
Wy tam z glodu po padacie. Ja bede pilnowac jedzenia jak bede karmic zeby malemu nie szkodzilo teraz sobie odpuszczam. ☺

Asia to czekamy na fotki;) To jak kupujecie kołderkę czy raczej kocyki?Mi się podobają te minky tylko nie wiem czy to nie za grube dla letniego bobaska...
U nas trochę popadało,a wczoraj było tak pięknie jak w maju,nawet wieczorem:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to jestem listopadowa to gruby koc, ale mam takowy po synu i kolderke ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Chcecie chyba mnie dobic co haha [emoji5] ja 10 rowno kg na plusie ale powiem Wam ze wogole nie patrze na to co jem. Przed ciaza sporo jezdzilam rowerem stacjonarnym itd w ciazy nic to i tak bez ciazy zebym jadla jak jem i przez zime sporo kg pewnie by nalecialo wiec jakos sie nie przejmuje.
Jak usiade na komputer to wysle Wam zdjecia lozeczka i posciel na zmiane dobralam odrazu bo jedna przesylka. [emoji5]
Wy tam z glodu po padacie. Ja bede pilnowac jedzenia jak bede karmic zeby malemu nie szkodzilo teraz sobie odpuszczam. [emoji5]
Ja juz mam 8 kg na plusie, a dopiero 21 tydzień. Więc nie jesteś sama :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

No ja 33 tydz :) ja kupiłam komplet poscieli i tam jest kołderka kocyki też mam a z minky mam rożek :)
łóżeczko pierwsze niebieskie z dużym tym misiem chciałam żeby było z szufladą bo jednak sporo tam można trzymać
Link do: ŁÓŻECZKO dziecięce z SZUFLADĄ i aplikacją NOWOŚĆ !
dobrałam poszewki na pościel też niebieskie te pierwsze
Link do: 2-cz POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka NOWOŚĆ
ochraniacz niebieski
Link do: OCHRANIACZ do łóżeczka 120 X 60 o długości 180 cm
i moskitiere na lato żeby nic małego nie gryzło
Link do: MOSKITIERA
też niebieski:)
przesyłka jedna 25 zł za wszystko wyszło 475 zł bo rabat itd jeszcze obrazek na ściane w gratisie słodkich snów Gabryś takim napisem i falbanke maskująca na materac ma dorzucić :)
zobaczymy jak przyjdzie.

reklama
Ja kolderke kupie jak trafie na cos fajnego i kocyk minky tez grubszy i jakis inny cienki.

Ja nie wiem czy nie jestem jakims ewenementem bo jem dosłownie wszystko, slodycze, chipsy, McDonaldsa, pije czasem cole, swieze buleczki.. Dlatego jestem w szoku. Moze chora nie jestem :D
No chyba ze zaraz dobra passa minie i z wejscia przybiore ze 3-4 kg naraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry