reklama

Otyłość w ciąży

chia to nasiona szałwii hiszpańskiej które zawierają kwasy omega-3, magnez, wapń żelazo i co najważniejsze dla mnie błonnik. 2-3 łyżeczki zalewam mlekiem i jak napęcznieją to zjadam. Po zjedzeniu nasionek nie mam problemu z zaparciami.

reklama
Sliczny test ☺ nas nie musisz sie wstydzic ja przy podobnym wzroscie zaczynalam ciaze z waga 104,5kg.

A ten gin do ktorego idziesz to jakis zaufany bylas juz u niego?
Najwazniejsze zeby Cie wspieral nie wytykal wagi bo powiem Ci ze wizyty beda i tak stresowac czy z dzidzia wszystko ok a jeszcze sie stresowac ze cos bedzie gadac o wadze to nie ma co.

Jutro mam pierwszą wizytę u gin. Według OM to 4tydzien i 1dzien.
Mam 27 lat, jestem z Warszawy :)
Mamy już 5 letnia córeczkę.
A wagę to koło 100kg niestety przy wzroście 165cm. Aż wstyd to napisać [emoji52]

eikt3e3kkyu0ab38.png
Hej. Witaj!
To ja mam teraz z 6kg więcej niż Ty!!!! A wzrost ten sam.
Na Twoim miejscu wstrzymalabym się z wizytą ze 2 tygodnie bo to bardzo wcześnie. Może nie być widać zbyt wiele.
Ja też mam 27 lat mam 4 letniego syna i mieszkam ok 50km od wawy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witaj Blair na pokładzie ;) Waga sie nie stresuj, mozesz duzo nie przybrac jak ci sie poszczesci. Z pierwszym dzieckiem ile wazylas na starcie?

Asia, jak to do mnie pytanie to druga polowa ciazy z mojej perspektywy wcale urokliwa nie jest. Czuje sie polamana, wszystko mnie boli, Kalina siedzi na pecherzu co do przyjemnych doznan nie nalezy.. Do tego, a dobija mnie to ogromnie mam slabe rece i ramiona, chwile potrzymam je w gorze i mi mdleja. Wstyd, zero miesni chyba..
Kiedy masz wizyte?

Sliczny test [emoji5] nas nie musisz sie wstydzic ja przy podobnym wzroscie zaczynalam ciaze z waga 104,5kg.

A ten gin do ktorego idziesz to jakis zaufany bylas juz u niego?
Najwazniejsze zeby Cie wspieral nie wytykal wagi bo powiem Ci ze wizyty beda i tak stresowac czy z dzidzia wszystko ok a jeszcze sie stresowac ze cos bedzie gadac o wadze to nie ma co.

Nie, do tego idę pierwszy raz. Do mojego który prowadził moja poprzednia ciążę pójdę pewnie jakoś po majowce.

eikt3e3kkyu0ab38.png

Witaj Blair na pokładzie ;) Waga sie nie stresuj, mozesz duzo nie przybrac jak ci sie poszczesci. Z pierwszym dzieckiem ile wazylas na starcie?

Asia, jak to do mnie pytanie to druga polowa ciazy z mojej perspektywy wcale urokliwa nie jest. Czuje sie polamana, wszystko mnie boli, Kalina siedzi na pecherzu co do przyjemnych doznan nie nalezy.. Do tego, a dobija mnie to ogromnie mam slabe rece i ramiona, chwile potrzymam je w gorze i mi mdleja. Wstyd, zero miesni chyba..
Kiedy masz wizyte?
Z córką na starcie ważyłam koło 80kg.

eikt3e3kkyu0ab38.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry