Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście po drodze zebrałam nadciśnienie ciążowe ,niedoczynność tarczycy ciążową i oczywiście cukrzycę ciążową choć wyniki miałam przekroczone o całe 0.3
Miłego dnia dla wszystkich
Będzie synek Michaś
A co do samopoczucia to chyba dzięki spadkowi wagi czuję się całkiem dobrze jedynie bóle brzucha dokuczają ale to przez moją endometriozę
Teraz tylko zostało przetrzymać te upały i około 20-26 czerwca będzie już Michaś z nami 
Hej! Miło ze dolaczylas. Ty już na finiszuCześć dziewczyny od jakiegoś czasu was podczytuję .Przy wzroście 176 waga startowa była ogromna bo 127 a teraz w 32 tygodniu 119 czyli 8 kg na minusieOczywiście po drodze zebrałam nadciśnienie ciążowe ,niedoczynność tarczycy ciążową i oczywiście cukrzycę ciążową choć wyniki miałam przekroczone o całe 0.3
Miłego dnia dla wszystkich
![]()
![]()
Pokaż brzuszekMimi co do diety to nie stosuję żadnej od grudnia sama waga zaczęła spadać do lutego miałam już 5 kg mniej a w ostatnich 3 tygodniach znów ubyły 3 kgCo do niedoczynności to mam euthyrox tylko w sumie nie wiem po co ,bo pani endokrynolog sama stwierdziła ,że gdyby nie to ,że normy dla ciężarnych są zaniżone to te tabletki nie były by potrzebne .To prawda Inka juz nie dużo ale teraz jak nazłość ten czas będzie bardzo wolno płynął [emoji14]
![]()