reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Już sam trzyma butlę?:) nieźle. Wygląda na spokojnego :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej dziewczyny ;) Ja dzis bylam na polowkowym, chlopak jak malowany ;) Strasznie sie cieszymy bo bardzo chcialam chlopaka. Lekarz caly czas narzekal na to, ze jestem gruba, ze mam uwazac na wage, ze nic nie widzi... W wynikach napisal mi: "bardzo zle warunki badania ze wzgledu na BMI pacjentki". Powiem Wam, ze bylo mi strasznie glupio przy mezu tego sluchac :( Tym bardziej, ze ja typowa klepsydra i nie sadzilam, ze bedzie taki klopot :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za dziad. Mógł sobie oszczędzić. Mogłaś coś mu odpowiedzieć niby w zartach.... mój na genetycznym nic nie skomentował jedynie kazał zapisać że słaba widoczność czy coś takiego...

@kattaya jak dla mnie kik jest beznadziejny. Kiepska jakość

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja jutro albo w sobotę do mojej lekarki ;) ale nie liczę póki co na poznanie płci... ona ma okropny sprzęt.

Jak mija dzień? U mnie gorąco i póki co siedzę w domu.
Slyszalyscie ze w biedronce są ciazowe dresy? Ja odwiedziłam dwie i ani widu ani slychu. ..

hchy43r8h8l5x99d.png

Byłam dzisiaj w biedronce, ale nic nie widziałam. Za to miały być tanie pieluchy newborn, ale byłam po południu, to zostały już tylko puste półki ;)

Przyszło łóżeczko, przewijak, wanienka i stelaż. Jakaś energia we mnie wstąpiła, jak mąż poskladal łóżeczko i jeszcze poszliśmy do Black Red White po komode. Ale muszę na nią zaczekać parę dni. Jak już kącik będzie w miarę gotowy to się pochwalę, bo na razie jest tylko łóżeczko, na którym skladuja się inne dziecięce graty. Nie mogę uwierzyć, że niedługo w tym łóżeczku będzie leżała mała dziewczynka...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Super ;) a urzadzacie oddzielny pokoik czy w waszym?

Ja muszę pomyśleć jak urządzić pokoik :)
Jej też bym chciała żeby to była dziewczynka... [emoji4][emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej Dziewczyny!
W Poznaniu gorączka nie do wytrzymania ale musiałam załatwić kilka spraw na mieście i wróciłam przed chwilą ledwie żywa...
Madagos co za nieczuły drań:( Bardzo mi przykro:( Super że chłopczyk!U nas chyba chłopcy przeważają.Asia już ma swojego w domku,ja i Inka też oczekujemy:) Paulina i Parampampam będą miały dziewczynki:) Macie już pomysł na imię?
Parampampam super,to czekamy na fotki:)
Kattaya ja mam jedną bluzkę z kik i jak dla mnie ok.Lubię tam synkowi kupować krótkie spodenki.

reklama
Mimi pewnie jeszcze troszkę będziesz musiała poczekać na poznanie płci;) A poza tym że chciałabyś dziewczynke to jakie masz przeczucia?

Do góry