Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olenka śliczna A ta czuprynka
My też byliśmy dzisiaj w galerii. W Pepco rzeczywiście można się obkupić, są duze przeceny na dziecinne ciuszki. Kupiłam mojej spodnie w H&M, dużo rzeczy mi się podobało, ale te ceny...
W Smyku też jest przecena, ale już wcześniej zamówiłam w internetowym sklepie.
Oleńka włosy Twojej Zosi zawsze mnie fascynują Niesamowity fryz I jak ładnie główkę trzyma
Olenka, Kattaya,Agunia to miałyście zakupowy dzień Mój był bardzo leniwy,poza posiłkami dla rodziny nie zrobiłam nic...Nie mam siły,a na mnie też czeka sterta naczyń:/
Mimi pysznie wygląda mam nadzieję że i tak smakuje. Jutro podziel się opinią czy smakowało.
Dzięki Zosia już ładnie trzyma głowę ale na brzuchu długo nie położy bo się złości a w nocy tylko na brzuchu spi.
Mam nadzieję ze się udało. Część zawioze do rodziców i część do teściów bo pewnie bym jadła i jadła i jadła [emoji23] niestety ten tydzień nie zalowalam sobie niczego i efektem jest ponad 1kg do przodu! Także do wizyty znów trzymanie się w ryzach żeby trochę spadło hehe