reklama

Otyłość w ciąży

Pozazdrościć paulina :) Ja tyje sporo, ale jak na razie krzywdy mi to nie robi, mam nadzieję, że będzie tak nadal. Zresztą, ja byłam bardzo otyła wcześniej, potem duuuużo schudłam i zaszłam w ciążę i liczę, że nie odzyskam wszystkiego, co zgubiłam :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Paulina farciaro!Zazdroszczę:* Miłego wyjścia:*
Ja mam od początku +6kg...Niby nie ma tragedii,no ale wolałabym już więcej nie przytyć...
Parampampam podziwiam:* To będziesz nam dawała wskazówki:)

Nie ma za co podziwiać, zobaczymy co ze mną będzie po porodzie, jak sobie poradzę z nowym życiem :) A Twój Zuza wzrost wagi to ja dopiero podziwiam! Masz mniej niż połowę tego, co ja przybrałam do tej pory. Pięknie!

Oj tak... ja mam mega tendencje do tycia Ale to też wina tozwalonych hormonów :(
Paulina podziwiam ze dajesz radę z tymi wyjsciami hehe no i zazdroszczę wagi ;)
Zuza Ty też super wagowo. Też bym tak chciała.
Parampampam a jak udało ci się tak dużo schudnąć? Pisałaś już o tym?

hchy43r8h8l5x99d.png

Gratulacje z okazji rocznicy, Mimi :) piękne kwiaty.

Już kiedyś pisałam. Ograniczyłam spożywane kalorie, zaczęłam dużo ćwiczyć, najpierw spacery, potem schody, potem siłownia i bieganie. Doszło nawet do tego, że zrobilam w listopadzie pierwsze 10 km :) generalnie żadnych diet specjalnych, pilnowanie kalorii i dużo ruchu. Tym sposobem zarzuciłam 45 kilo.

Gratulacje z okazji rocznicy, Mimi :) piękne kwiaty.

Już kiedyś pisałam. Ograniczyłam spożywane kalorie, zaczęłam dużo ćwiczyć, najpierw spacery, potem schody, potem siłownia i bieganie. Doszło nawet do tego, że zrobilam w listopadzie pierwsze 10 km :) generalnie żadnych diet specjalnych, pilnowanie kalorii i dużo ruchu. Tym sposobem zarzuciłam 45 kilo.

Super wynik!!! [emoji15] [emoji15] [emoji15] długo na niego pracowałaś?

Mimi, wszystkiego najlpszego z okazji rocznicy [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka. 2606 jakiś rok mi to zajęło. No ale prawdziwy test przede mną: czy uda mi się do tego wrócić :) schudnąć nie sztuka, sztuka wagę utrzymać... No ale to nie temat na teraz.

Jakie plany na dzisiaj? :)

reklama
A powiedz jeszcze bardzo ucielas kalorie? Bo ja miałam zamiar też pilnować kalorii ale na glodowce to nie ma szans hehe ;)

Ja pije kawkę i jedziemy do obi. Jest promocja na płytki to akurat kupimy do łazienki na górę bo mamy jeszcze nie wykonczona ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry