Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na kolację zjadłam serek wiejski ze szczypiorem i dwie kanapki z chlebem zytnim, troche masla, wedlina i pomidor i po godzinie miałam mniej niż 90. Nie pamiętam już dokładnie ile... więc chyba może być.Zuza myslę, że tak czy tak trzeba mieć oczy dookoła głowy. Pewnie nie unikniesz też odrobiny zazdrości, może i jakieś przygody trafia się po drodze, bo to jednak dziecko. Ale na pewno rola starszego brata wpłynie na Kubę pozytywnie. Jak urodziłam starsza córkę to moja siostra miała trzy lata. Jednego razu szykowałam kapiel a ona wyjęła małą z łóżeczka i chciała ja przynieść. Do dzisiaj mam przed oczami obraz jak targa takiego trzytygodniowego bobasa, o mało nie upusciła. Teraz na koncówce to tych lęków róznych i przemyśleń w stylu "jak ja sobie poradzę" jest coraz wiecej, pewnie i hormony mają na to wpływ.
Mimi tak jak pisze Olenka, ważne żeby cukier spadł. Dlatego ja mimo wszystko robiłabym pomiar po dwóch godzinach, zeby wiedzieć czy mozesz coś zjeść. Mi na śniadanie nie podnosiło cukru to pieczywo wasa, ale szczerze, to potem miałam go dość i do teraz nie mogę na nie patrzeć. Potem jadłam zwyły razowy z wedliną i pomidoremsałatą, ogórkiem, ale jednak po wasie miałam nizszy cukier.