Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mimi, Paulina, wy obie nie powinnyscie mieć nic do swoich figur, świetnie wyglądacie
Ja dzisiaj ogarnęłam na szybko mieszkanie i usmazylam tonę naleśników z serem, mąż też eksperymentuje w kuchni i robi mi domowe ptasie mleczko. Ciekawe, co z tego wyjdzie
Zauważyłam, że córka zaczyna szaleć, jak długo nie jem, a jak tylko zjem to zaraz zasypia
Ja w ciazy nie narzekam na swoj wyglad, bo spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jestem mile zaskoczona i takie samopoczucie mogloby mnie juz nie opuszczac Niestety po ciazy biore sie za siebie bo chyba glowa dojrzała do zmian. Poza tym kocham mode i dobrze wygladac i chcialabym w koncu moc ubrac sie w kazdym sklepie i nosic super rzeczy.
Jestem z siebie dumna. Poprasowalam. Ulozylam w szufladach. Jeszcze tylko spakowac torby i bede gotowa na przyjscie na swiat mojej corki.
Pięknie obie wyglądacie dziewczyny:* Rewelacja:*
Paulina ślicznie to wygląda Mi jeszcze zostały pieluszki tetrowe do poprasowania Nadal czekamy na fotki pokoiku Kalinki