Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę zapamiętać ten proszek.Mimi nie wiem czy to nowosc bo to pierwsze dziecko ale bardzo pomoglo to taki proszek w aptece sie kupuje kosztuje 22 zl pudelko z firmy bebilon i na pudelku pisze do zageszczania mleka w przypadku sklonnosci do ulewania na 100ml mleka miarka proszku i jak reka odjol czasami na noc robie malemu sztuczne mleko zeby dluzej pospal to tez dosypuje mimo ze niby geste jak nie dosypie to odrazu uleje.
Agunia i pomaga to na kolki? Ja tez kupowalam te krople ale chyba delicol nic nie dzialal a mocno drogie te drugie chyba troche jeszcze daje espumisan to lekko pierdzi przestal sie napinac.
A powiem Wam co mi jeszcze polecali starsi ludzie co dla mnie bylo dziwne az mi lekarka o tym tez powiedziala 2 razy stosowalam i na prawde pomaga jak juz nic nie pomaga a opadasz z sil przy kolce i caly czas wyje dziecko na wacik nalac wodki i polozyc nad pepkiem jak pierwszy raz to zastosowalam to po 3 min przestal plakac i odrazu zasnal to niby rozgrzewa najpierw jak mi o tym tesciowa mowila to dla mnie bylo dziwne ale jak lekarka to postanowilam zastosowac i o dziwo dziala.
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze jogurtow nabialow owocow surowych i warzyw ja przy karmieniu nic nie jem takiego a jedyny owoc to arbuz na upaly.