reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi,raz na jakiś czas można zaszaleć;) Zobaczymy jak będzie,nie chcę się nakręcać;)
Rodzice mieszkają w innej dzielnicy miasta;) Także bliziutko.Kuba będzie codziennie dzwonił;)
Ja mam czwórkę rodzeństwa,pokój dzieliłam z dwiema siostrami więc jak pojawiała się możliwość nocowania u kogoś z rodziny byłam wniebowzięta:p

reklama
Będzie dobrze :) jakby coś to nie masz daleko ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzisiaj miałam dzień obzarstwa. Nie pamiętam kiedy tak jadłam dużo...
sernik piernik chipsy młode ziemniaki z mielonymi i salata ze śmietaną. Jutro ograniczam.
jestem u rodziców. Zapomniałam poduszkę zabrać i ciężko będzie spać bez rogalka...

Inka nie przejmuj się:* Niedługo pewnie będziemy musiały sporp produktów ograniczyć albo zupełnie wykluczyć w zależmości co maluszkom będzie służyć a co nie.Więc nie żałuj sobie;) Jak tam mama?Szczęśliwa że zjechała zanim Igorek się urodził?

Kurczę i mam za swoje. Zgaga męczy mnie całą noc :frown: mleko wypilam ułożyłam poduszkę wyżej i nic nie pomaga. Tak się przekrecam z boku na bok że aż róg poduszki włożyłam do oka. Boli i lzawi:oo2:

Mama cieszy się i gada tylko o Igorku. W domku remont. Ocieplanie i malowanie. Zamieszanie wielkie.

Inka a jak teraz się czujesz?Zgaga odpuściła?Super,że Twoja mama się tak cieszy:) jeśli planujecie dalsze nocowanie to wyślij męża po poduchę:)
Ja w nocy tak mocno spałam że nie wstawałam siusiu i jak obudziłam się po 4.to tak mnie bolał pęcherz że ledwo doszłam do łazienki...Masakra:(

Zuza ja na tym etapie to po 5 razy wstawałam:D
Inka to pierwszy wnuczek?
Inka no tak to jest z tym strachem, chyba każdy to przechodzi w mniejszym lub większym stopniu i nie ma na to rady.

reklama
Do góry