reklama

Otyłość w ciąży

reklama
@szafirek pomocy:p Jsk doszłaś do tego aby faktycznie byly gratisy?
:p nie wiem czy Ci to wytłumaczę jak trzeba. Zalogowałam się przez aplikację dodałam do koszyka 6 perfumów- po 2 z każdego rodzaju (3*2). Musi być przy nich taka zielona naklejka okrągła (1+1). Następnie zrobiłam, że kupuję wszystkie info uzupełniłam o sposobie płatności, dostawy itp. I wciąż mnie wyrzucało. Okazało się, że muszę wejść na swoje konto- zrobiłam to już przez stronę internetową i tam miałam MOJE KONTO- HISTORIA ZAMÓWIEŃ- SZCZEGÓŁY i dopiero wtedy wyliczyło mi i przeszłam do płatności. Cena produktów pokazała się normalna- duża, ale pod spodem było do zapłaty już po rabatach. Czyli kupiłam 6 za cenę 3. Powtórzyłam to z konta męża i tym sposobem wyszło 12, a zapłaciłam za 6. Nie wiem czy to zwykły traf czy tak trzeba ale u mnie pomogło :D

Zuza a jednak skorzystałaś. No kurcze jak można nie brać jak za pół darmo oddają :P Perfumów mam na 2 lata jak nic :P chociaż ja te tanioszkowe C-Thru używam :D a dla męża Adidasa wzięłam :)

reklama
Tak mnie nastawiłyście na zakupy, że aż pojechałam po sklepach połazić. I mam już większość prezentów na gwiazdkę [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry