reklama

Otyłość w ciąży

Kurcze Szafirek,ale radocha,nie? :)
No jasne :D Mała rzecz a cieszy :)
To musi być uroczy widok kiedy maluch zjada własne stópki :D Jej już bym chciała swojego malucha mieć tu obok... :)

Ja w nocy spałam 2godziny
Współczuję.. A pewnie w dzień nie masz jak się położyć, żeby odpocząć przy takim malcu..

Mimi spokojnie, ureguluje się waga, daj jej czas :) Może nie waż się zbyt często :) ustal sobie jeden dzień w tygodniu i tylko wtedy stawaj na tej wrednej zołzie:)?

reklama
Może rzeczywiście potrzeba czasu.... No i macie rację ze nie powinnam się ważyć tak często. To bez sensu...
Jakiś ten dzisiejszy dzień kiepski. Szary, bury I ponury....

Ka.2606 starszy mało nie zaglaszcze i zacaluje małego hehe
Mały dobrze. Ładnie je. Teraz zjada ok 100ml co 3h. Czasem zdarzy się ze pospi trochę dłużej. No i nocki w miarę sa. Zje I praktycznie od razu zasypia.
1511701196-bb024324f1a555ac-aaaaaa.jpeg
1511701247-95c197fa718794d7-aaaaaa.jpeg

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi to prawda! Szkoda Twoich nerwów na ciągłe ważenie się:* Ja weszłam na wagę dwa tygodnie po porodzie i tyle mnie widziała ;p Super że w nocy ładnie śpi i tak ładnie je:) Słodziutki Misio:*
U nas niestety też dziś szaro i pewnie deszcze będzie padał:( No i zimno:/
Agunia super że zakupy udane:) Ja tak rzadko sobie coś kupuję,raczej chłopakom,że teraz poszalałam;)
Mimi wczoraj doszła do mnie paczka z 4 biustonoszami Gaia;) Jestem bardzo zadowolona:)
Szafirek jeszcze chwila i będziesz tulić synusia:* Ja to czasem nie mogę się odkleić od małego;)
No a mój Misio wczoraj skończył 4 miesiące:) Dziś lub jutro podam mu pierwszy raz marchewkę do spróbowania:) Próbował już kleiku i niespecjalnie mu smakował za to kaszka manna lepiej mu podeszła. Jak leży ba brzuszku to podciąga kolanka pod siebie i wybija się do przodu,próbuje siadać i musimy go wciąż stopować. A tak wygląda jak jest zajęty stópką a mama mu przeszkodzi [emoji8]
1511703401-8a1b5691b47b9666-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję:* Przykro mi:( Często się budzi?A zasypia od razu czy wybudza się kompletnie? Dominiś budzi się po kilka razy bo mu smoczek wypada :/ A ok.6 budzi się na mleko. Niby nie jest źle bo budzi się tylko na moment ale mnie to rozbija taki przerywany sen i też chodzę nieprzytomna...Dostałam @ więc lepiej żeby mnie nikt nie zdenerwował [emoji14] Na dodatek starszy ma gorszy okres i regres; wracają przepracowane już zachowania co dołuje no i pyskuje tak że czasem wychodzę do drugiego pokoju żeby się uspokoić i nie nawrzeszczeć na niego bo ja jestem naprawdę bardzo cierpliwą i spokojną osobą ale pomału mam już dość:(

Zuza nie wybudza się całkiem ale tego mruczenia, jeczenia, stekania i wypluwania smoczka jest cale mnóstwo. Jak byla młodsza to lepiej spala. Poza tym je w nocy, ale ona na kolacje wypije 120ml mleka i nic wiecej, kaszki nie ruszy, wiec nie dziwne, ze jest w nocy głodna bo to juz duza dziewczynka.

Zuza starszemu wszystko sie zmieniło i pewnie dlatego. Wcześniej cały swiat sie wokół niego krecił, to chyba normalne, taki regres po pojawieniu sie młodszego rodzeństwa. Trzymam kciuki, zeby się szybko unormowało.

Zuza ja tez jestem zadowolona z gai. Ostatnio miałam zamówić sobie taki czerwony biustonosz ale okazało się ze jest całkowicie miękki no i nie wzięłam....

Kattaya to rzeczywiście malutko zjada na kolację.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kattaya to oby Lilce się z powrotem odmieniło i zaczęła znowu ładnie spać:*
Mimi kupiłam go!!! Też się bałam ale jest super,porzadnie trzyma!Jestem do teho stopnia zadowolona że na przyszły miesiąc też kupię miękki:)

Szafirek niestety nie mam jak w dzień położyć się zresztą w dzień spi 3razy po 20-35 minut.Zreszta starszy też ma gorszy okres w szkole po dwa sprawdziany dziennie,wiec muszę z nim trochę pouczyć się.
Kattaya u mnie też tak to wygląda ostatnio jeszcze płacz doszedł.Przed spaniem zjada między 60a 150i to na raty i też w nocy je.
Mnie całkowicie rozłożyło czuję się tragicznie przez ten katar nawet smaku nie czuję.
W środę na usg bioderek idziemy a za tydzień na szczepienie.
Mimi śliczny maluszek :)Zuza ale słodziak :)
A to moje zdobycze z 5.10.15
received_1493141654084614.jpeg

Załączniki

• received_1493141654084614.jpeg
    received_1493141654084614.jpeg
    152,1 KB · Wyświetleń: 388
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry