reklama

Otyłość w ciąży

Kattaya to oby Lilce się z powrotem odmieniło i zaczęła znowu ładnie spać:*
Mimi kupiłam go!!! Też się bałam ale jest super,porzadnie trzyma!Jestem do teho stopnia zadowolona że na przyszły miesiąc też kupię miękki:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz wzięłam miękki to jakos mi nie pasował. Wolę te na wpół usztywniane ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Szafirek niestety nie mam jak w dzień położyć się zresztą w dzień spi 3razy po 20-35 minut.Zreszta starszy też ma gorszy okres w szkole po dwa sprawdziany dziennie,wiec muszę z nim trochę pouczyć się.
Kattaya u mnie też tak to wygląda ostatnio jeszcze płacz doszedł.Przed spaniem zjada między 60a 150i to na raty i też w nocy je.
Mnie całkowicie rozłożyło czuję się tragicznie przez ten katar nawet smaku nie czuję.
W środę na usg bioderek idziemy a za tydzień na szczepienie.
Mimi śliczny maluszek :)Zuza ale słodziak :)
A to moje zdobycze z 5.10.15 Zobacz załącznik 830537
Nieźle obkupilas maluszka.
A Wy dopiero na usg bioderek? Czy to jakas powtórka?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

To mój drugi miękki,pierwszy kupiłam innej firmy,Kris line, do karmienia i mi nie pasował.A ten wzięłam z myślą że jak mi nie podpasuje to zwrócę,ale mi się podoba no i to czerwień więc codziennie nosić nie będę:p Pozostałe to: Stefania, Lauren i Ursula :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi to powtórka ,bo my zamiast w 6tyg byliśmy w 3 tygodniu ,bo wtedy mnie teściowa z tymi plesniawkami nastraszyła i nam zrobili.Drugim razem byliśmy jak miał 9tygodni albo 8 bo lekarka na urlop szła i dopiero zaczynało się kostnienie jądra w biodrach .Dlatego kazała nam przyjść jeszcze raz, bo wtedy było za wcześnie. Pamiętam że dzieciaki które były na usg były starsze od Michasia o miesiąc i tylko jedno miało to kostnienie.

Mimi Zuza urocze te Wasze chłopaki :)

Agunia ale ciuszków- poszalałaś :D

To moje zdobycze z 5 10 15
DSC_0005.JPG DSC_0004.JPG

No i mebelki, które mąż już złożył:
DSC_0001.JPG
Póki co jeszcze nie ma dodatków, ani koloru na ścianie.. Ale wciąż kombinuje i zmieniam zdanie;)

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    69 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    105,7 KB · Wyświetleń: 117
  • DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 120
Szafirek, super pokoik, pomyśl może nad ścianami w różnych kolorach, np. 2 na 2 :)

Śliczne ciuszki dziewczyny pokupowały [emoji7]

A chłopcy wszyscy jak z obrazka [emoji173]

Ja czekam na okres, powinien być jutro, ale jeszcze nie mam żadnych objawów więc pewnie się spóźni. Normalnie robiłabym test, ale nie nie było chyba przytulania w tym cyklu [emoji23] zresztą owulację miałam dość późno, więc pewnie będzie obsuwa kilka dni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka. Myślę, żeby dwie zostawić białe bo na jednej będzie naklejka, a dwie zrobić błękitne, ale takie pastelowe, zimne, jasne.. Bo mebelki jednak trochę przytłoczyły pokoik i muszę go rozjaśnić..
A na jednej białej ścianie byłoby łóżeczko i nad nim taka naklejka:
13.jpg

No ale jak to nie było :P ?? Nie dobrze no :p

Załączniki

• 13.jpg
    13.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 529
Ka. Myślę, żeby dwie zostawić białe bo na jednej będzie naklejka, a dwie zrobić błękitne, ale takie pastelowe, zimne, jasne.. Bo mebelki jednak trochę przytłoczyły pokoik i muszę go rozjaśnić..
A na jednej białej ścianie byłoby łóżeczko i nad nim taka naklejka:
Zobacz załącznik 830598

No ale jak to nie było [emoji14] ?? Nie dobrze no :p
Myślę, że to bardzo dobry pomysł :)

No nie było, mąż ma sezon w pracy i się nie widujemy. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie te wszystkie rzeczy są cudne [emoji4] nie mogę się już doczekać, aż będę mogła robić zakupy [emoji4]

Mam takie wrażenie, że Colorado już bardzo długo się nie odzywała... Mam nadzieję, że wszystko u niej ok...

oar8csqvnqc16ryj.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry