reklama

Otyłość w ciąży

Szafirek śliczne meble! I ta naklejka słodka:*
Paula i Szafirek jak się czujecie?
Jo, no to masz zapasy:) My na codzień używany Dada extra soft,też jeszcze rozm.3 ale już niedługo;) Są bardzo fajne,miękkie,dobrze chłoną,nie uczulają. Pampersy kupiłam bo były w promocji(też uwielbiam;) ) i na noc pod pajaca fajniejsze są te pieluchomajtki bo lepiej"trzymają się" brzuszka.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czuje się z ośmiesza, chociaż mdli mnie jeszcze z rana... I czuję takie ciągnięcie macicy czasem, w sumie nie wiem czy to ok, ale jutro mam wizytę to dopytam. Czasem czuje takie plumkanie i jakby mi się coś tam "przewracało", nie wiem czy to jelita, czy może mała...? [emoji16]

oar8csqvnqc16ryj.png

reklama
No właśnie słyszałam, że Dady sprawdzają się bardzo dobrze, są tańsze od Pampersa a równie dobre.
No tylko, że mi jeszcze tak dużo zostało, że obawiam się że skończę z wagą 115 albo i więcej ;(

Jeśli chodzi o malucha to wczoraj doświadczyłam czegoś innego-dziwnego. Zawsze czuję go jak się wypycha w jakimś konkretnym miejscu.. A wczoraj przez długi czas ruszał się cały, normalnie czułam całe ciałko i momentami wzdłuż brzucha momentami wszerz.. Cały brzuch mi falował, z każdej możliwej strony- aż podskakiwałam.. Mogłam dotknąć go przez brzuch tak się wypychał..
Nawet się trochę wystraszyłam, że może coś się dzieje bo nigdy czegoś takiego nie miałam.. Ale w końcu uspokoił się, a dziś się od rana rusza normalnie.
Codziennie rano wita mnie kopniakami, w dzień też fika i na wieczór na dobranoc również obrywam :) genialne uczucie :)

My też używamy dady i są super. My teraz zakładamy 2. Są jeszcze trochę przy duże ale podwijam odrobinę od góry i jest ok :)

Szafirek A ile masz od początku na plus? Nie martw się, ja mialam 11-12kg Na plus i zeszło wszystko. Teraz mam 1kg mniej niż waga wyjściowa hehe [emoji1]
Waga teraz powoli schodzi ale ważne ze nie zostało więcej niż było na starcie [emoji4]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Super mebelki:)
I w ogóle fajne zakupy dziewczyny:)

Paula pewnie ruchy szybko poczułaś:)

Pieluch używam dada i jestem zadowolona. Kiedyś kupiłam w Lidlu ale chyba wolę Dada a cena podobna.

Mimi ja tez się strasznie biję dentysty. Byłam tydzień temu, cała w nerwach poszłam. Myślałam, ze po ciąży bedzie masakra a tu tylko dwie małe dziurki. Moze i u Ciebie nie będzie tak źle.

Paula, Szafirek super się czyta Wasze historie o falujących brzuchach :D normalnie Wam zazdroszczę tego stanu :)

Mimi, nie bój się, na pewno znieczulenie dostaniesz. Też kiedyś się bałam, ale po 30tce mi przeszło :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry