Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To fajnie, że lepiej [emoji9]Colorado chyba już lepiej. Od 4 dni zamiast ostrych mdłości mam lekkie mulenieNiemniej zdarzają się niespodzianki. Wczoraj wieczorem zjadłam jabłko i zaledwie 10 minut później wylądowało w toalecie. Nie przyjęło się
![]()
Wiesz, kiedy będziesz mieć wyniki i ile czekać będziesz musiała?Nagini, Colorado - [emoji110][emoji110][emoji110] za wizytę. Napiszcie koniecznie po. Ja jutro na badania - glukoza, insulina, tsh, prolaktyna, cholesterol i jeszcze kilka... oczywiście mam mega stresa i jak zwykle boję się wyników
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to fajnie, że się zorganizowałWiesz, kiedy będziesz mieć wyniki i ile czekać będziesz musiała?
U mnie na insulinę to tydzień się czeka... :/
Mąż jak pilnuje jutrzejszego terminu, lepiej ode mnie [emoji16] zadziwia mnie, bo zwykle to ja robię za kalendarz i organizer w jednym [emoji16]
![]()
Skacze jak mu się nie zapomni [emoji16] stale pamiętać będzie chyba jak będę miała widoczny brzucho [emoji14] tak to czasem muszę się upomnieć, że czegoś nie mogę dźwignąć, itpNo to fajnie, że się zorganizowałChyba skacze wokół Ciebie, co?
Jak robiłam prywatnie to wyniki miałam tego samego dnia, a na NFZ pewnie będą w piątek.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom