reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej dziewczyny:)
Mam dziś dzień lenia znowu... zaliczyliśmy aż 2 minutową wizytę u chirurga ze starszym synem- nie skomentuję tego po 2 miesiącach czekania na wizytę. Zakupiliśmy resztę książek do szkoły i w ramach rozweselenia chłopaki buszowali między ciuszkami dla maleńkiej i tyle nawybierali, że już musiałam wyprać i cieszę oko właśnie:)
Chcę już koniec... a wychodzi na t,że kruszynie dobrze w brzuchu i będzie do końca siedzieć grzecznie. No nic... trochę ponudziłam więc uciekam szykować spanie. Spokojnej nocki.

Szkoda, że kłaczek nie zagląda, napisałam do niej pw, ale nie dostałam odpowiedzi:(

Zamówiłam sobie dzisiaj laktator, doszłam do wniosku, że ja nie dam rady wywalić cyca przy obcych ludziach... Mam zamiar też zakupić jakieś termoopakowanie na butelkę...

Zrobiłam właśnie zamówienie z dostawą z Tesco. Przysłali mi maila, że mogę zrobić to postanowiłam spróbować. W końcu wolę zapłacić 98 groszy za dostawę niż urodzić w dziale z mrożonkami:D Dostawa przyjedzie w czwartek rano:D

tez mielismy zamowic ale nie wiem w koncu czemu nie poszlo. a na fejsie to wiesz lubie szum robic :-D:-D:-D

Wydaje mi się, że kłaczek może jest pochłonięta urządzaniem nowego gniazdka ;) i nie ma czasu na BB ;D
Ej nudzę się ! ;(
dzewelajna dawaj jakiś namiar na fb to będziesz z nami w kontakcie 24 na 24 ;D
ania jak dzidzia będzie miała na imię ? :P

Ostatnia edycja:
a ja sie rozplywam nad cudownym smakiem zwyklych kajzerek ktore jem pierwszy raz od kilkunastu tygodni-mniam :-)

a wiecie na wizycie w pon bylam wazona i przygotowalam sie na wage 3cyfrowa a tu zaskoczenie bo wciaz 2cyfrowa i ubylo mi kilogram. lacznie przytylam 3,8 kg :-D

reklama
a ja sie rozplywam nad cudownym smakiem zwyklych kajzerek ktore jem pierwszy raz od kilkunastu tygodni-mniam :-)

a wiecie na wizycie w pon bylam wazona i przygotowalam sie na wage 3cyfrowa a tu zaskoczenie bo wciaz 2cyfrowa i ubylo mi kilogram. lacznie przytylam 3,8 kg :-D

Super, że tylko nie całe 4kg Ci się przytyło ;)) nie to co mi 10:-D:szok:
Eh a ja dopiero wstaję na śniadanie :-D prawie 12, a ja dziś miałam jakąś śpiączkę afrykańską :-D Miłego dnia kobitki ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry