Ainhoa
Mama Zuzi
To co Ty miałaś za status na fejsie?? Wszyscy myśleli, że rodzisz haha;ojeszcze nie, za okolo 5tyg w/g lekarza, chociaz szczelna, dluga i zamknieta jestem. no zobaczymy. ale suwaczka nie zmienilam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co Ty miałaś za status na fejsie?? Wszyscy myśleli, że rodzisz haha;ojeszcze nie, za okolo 5tyg w/g lekarza, chociaz szczelna, dluga i zamknieta jestem. no zobaczymy. ale suwaczka nie zmienilam.
Szkoda, że kłaczek nie zagląda, napisałam do niej pw, ale nie dostałam odpowiedzi
Zamówiłam sobie dzisiaj laktator, doszłam do wniosku, że ja nie dam rady wywalić cyca przy obcych ludziach... Mam zamiar też zakupić jakieś termoopakowanie na butelkę...
Zrobiłam właśnie zamówienie z dostawą z Tesco. Przysłali mi maila, że mogę zrobić to postanowiłam spróbować. W końcu wolę zapłacić 98 groszy za dostawę niż urodzić w dziale z mrożonkamiDostawa przyjedzie w czwartek rano
![]()

Ewidentnie mi się nudzi...

a ja sie rozplywam nad cudownym smakiem zwyklych kajzerek ktore jem pierwszy raz od kilkunastu tygodni-mniam :-)
a wiecie na wizycie w pon bylam wazona i przygotowalam sie na wage 3cyfrowa a tu zaskoczenie bo wciaz 2cyfrowa i ubylo mi kilogram. lacznie przytylam 3,8 kg![]()

prawie 12, a ja dziś miałam jakąś śpiączkę afrykańską
Miłego dnia kobitki