Totka
Aktywna w BB
no dziewczynki - znów zaczynam odliczanie do zrobienia testu :-)
To którego sierpnia kciuki mamy zacisnąć wyjątkowo mocno?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do ulewania na leżąco abyu temu zapobiec powinno sie po każdym karmieniu odbijać dziecku a jeśli nie będziesz jeszcze tego pewna zawsze możesz łóżeczko jednostronnie podnieść delikatnioe podkładając pod dwie nóżki łóżeczka tam gdzie główka np. 3 grubsze książki. Mojego brata córa miała refluks i to podniesienie jej pomagało. Oczywiście nie niwelowało całkowicie problemu ale zawsze trochę mniej jej się to ulewanie zdarzało. Tak samo jak i przy kąpaniu w wanience - wanienke też pod główką trzeba kłaść skośnie ( w miejscu pod główką kilka książek przykładowo)
HejkaChwaliłam się ostatnio, że nie słyszałam o wymazie... no i dziś miałam wątpliwą przyjemność. Mała grzeczna na ktg i oczywiście skurcze pojawiły się dopiero w domu. Na szczęście już przeszły. Jeśli nic się nie rozwinie samo, to 3go września ostatnia wizyta i decyzja kiedy cc. Miłego wieczoru
![]()
Czy któraś z Was zainwestowała w poduszkę klin dla maluszka?;>
która jest dobrą znajomą mojego ojca i to właśnie On zwiózł mnie do niej na pogawędkę
eh zobaczymy co to z tego będzie w praniu, aby faktycznie tak było jak mówiła
Jakoś teraz jestem taka spokojniejsza i w zasadzie to mogę rodzić, a jeszcze jutro tylko pojadę porodówkę zwiedzić To którego sierpnia kciuki mamy zacisnąć wyjątkowo mocno?![]()